Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 14 Serisi Yan Yana! İşte iPhone 14 Plus

iPhone 14 serisi bir başka fotorğrafta yana yana görüntülendi. Serinin sürpriz modeli iPhone 14 Plus olacak. Mini model ise olmayacak.

iPhone 14 serisi yeni bir sızıntıda daha karşımıza çıktı. Yayınlanan görüntü Apple’ın eylül ayında dört yeni iPhone duyuracağı ve seride bir de Plus modeli olacağı söylentilerini doğruluyor. Apple’ın yeni iPhone’ları iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus ve iPhone 14 Max şeklinde isimlendirilecek. Daha önce raporlarda mini modelin yerine geçecek telefonun iPhone 14 Max olacağı yönündeydi.

İşte iPhone 14 Serisi!

Son sızıntı kamera modülünün çıkıntıları iPhone 13 serisine çok benzediğini, ancak kaynaklar yeni akıllı telefonların lensleri arasındaki mesafenin biraz daha fazla olduğunu söylüyor. Bu nedenle iPhone 13 için satın alınan kılıflar büyük olasılıkla iPhone 14 serisine uymayacaktır.

Apple, iPhone 14 serisiyle birlikte radikal değişimlere imza atacak. Bunların başında mini modelin yerini daha büyük ekranlı bir modelin alması olacak. Apple’ın isimlendirme konusunda yeniden Plus’ı tercih etmesi iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max’te oluşacak kafa karışıklığını ortadan kaldıracak

iPhone 14 ailesindeki bir diğer önemli gelişme Pro versiyonlarda karşımıza çıkacak. Bu modellerde artık çentik olmayacak. Bunun yerine ön kamera ve Face ID sensörler için iki adalı yapıya geçiş yapılacak. Apple ayrıca Pro modellerde 48 megapiksel kameraya geçiş yapacak. iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’ta ise 12 megapiksel çift kamera kullanımı sürecek.

Şu sıralar test üretimi gerçekleşen iPhone 14 ailesinin seri üretimi ağustos ayında başlaycacak. Telefonların 13 Eylül’de tanıtılması bekleniyor.

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’in Tüm Özellikleri ve Fiyatı Karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu