Güncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi BE5000 WiFi 7 Yönlendirici HyperOS Desteğiyle Tanıtıldı

Xiaomi BE5000 modeli WiFi 7 ve HyperOS desteğiyle tanıtıldı. Uygun fiyata WiFi 7 dopingi isteyenler için makul bir seçenek.

Xiaomi, Çin’de en son Wi-Fi 7 teknolojisini cazip bir fiyatla sunan yeni yönlendiricisi BE5000’i tanıttı. Küresel lansmana ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmasa da Xiaomi BE5000, ev Wi-Fi’sini artırmak isteyen tüketiciler için önemli bir yükseltme sunuyor.

BE5000 teorik maksimum 5.011 Mbps ile inanılmaz yüksek hızlar vaat ediyor. Xiaomi, bunun Wi-Fi 6’ya göre sırasıyla %68 ve %48’e varan verim ve hız artışlarıyla gözle görülür bir iyileşme anlamına geldiğini iddia ediyor.

BE5000, daha sorunsuz bağlantılar ve daha geniş kapsama alanı için Çoklu Bağlantı Operasyonu ve Xiaomi’nin Xrange 2.0 teknolojisi gibi özellikleri bir araya getirir. Bu, daha istikrarlı bir bağlantı anlamına gelir; bu da özellikle büyük evler veya sinyal düşüşleriyle mücadele eden kullanıcılar için faydalı.

Oyuncular yerleşik oyun hızlandırıcıyı takdir edecekler; Xiaomi’nin HyperOS sistemiyle entegrasyon ise akıllı ev cihazlarının kolay bağlanmasına ve yönetilmesine olanak tanıyor.

BE5000, beş antenli şık beyaz bir tasarıma sahip ve 2,5G bağlantı noktası ve üç Gigabit LAN bağlantı noktası dahil olmak üzere çeşitli bağlantı seçenekleri sunar.

Xiaomi BE5000 yönlendiricinin fiyatı Çin’de yalnızca 279 yuan (yaklaşık 40$) seviyesinde. Markanın yönlendiriciyi küresel pazara sunmayı planlayıp planlamadığı veya ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı şu anda bilinmiyor.

Öte yandan, Xiaomi’nin Redmi markalı yönlendiricileri üretmeyi bırakacağı ise aynı konuyla alakalı yaşanan farklı bir gelişme.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu