Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Çılgınca! Müthiş Oyun Deneyimi: Anker PowerCore Play 6K

Oyun tutkunları yaşadı! Anker PowerCore Play 6K iOS ve Android için bir oyun denetleyicisi, fan ve güç bankası olarak geliyor.

Anker, PowerCore Play 6K adını taşıyan yeni bir cep telefonu oyun konsolunu piyasaya sürdü. Gadget, aynı anda üç işlevi yerine getiren ucuz bir üründür. Birincisi, Android ve iOS cihazları destekleyen bir mobil “oyun kumandası” dır. İkincisi, bir güç bankası ve son olarak bir soğutma fanıdır. 6K adı 6700 mAh batarya sahibi olması nedeniyledir.

Anker’in bu yeni cihazı kullanıcıların oyun sırasında sağlam bir tutuş elde etmesini kolaylaştırır. Destek ayağı, videoları izlemek için de kullanılabilir. Gadget, oyun oynarken telefonu şarjlı ve serin tutmak için de kullanışlı. Bazıları, özellikle cihazları USB Type-A veya USB Type-C bağlantı noktaları aracılığıyla 15W’a kadar şarj edebilen devasa bir 6.700 mAh pil barındırdığı için gadget’ı rahatlık için çok hantal bulabilir. Pil, yalnızca 3 saatte tam olarak şarj edilebilir ve oyun oynarken telefonun pil ömrünü önemli ölçüde artırmaktadır. Powerbank görevi gördüğü için oyun tutkunlarına şarj endişesi yaşatmaz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu