Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S9 satış tarihi belli oldu! Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Samsung’un 25 Şubat’ta duyuracağı Galaxy S9 modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu defa Galaxy S9 satış tarihi Güney Koreli kaynaklarca ortaya çıkarıldı.

Galaxy S9 satış tarihi belli oldu

The Investor sitesinin ülkedeki operatörlere dayandırdığı haberine göre Galaxy S9 modeller Güney Kore’de 16 Mart tarihinden itibaren satışa sunulacak. Ülkedeki operatörler ön sipariş sürecini ise 28 Şubat tarihinde başlatacak. Ön sipariş veren kullanıcılar 9 – 15 Mart tarihleri arasında telefonlarını teslim alacaklar.

Galaxy S9 satış tarihi
Galaxy S9 satış tarihi

Galaxy S8 modeller geçen yıl 29 Mart tarihinde tanıtılmış ve yaklaşık üç hafta sonra 21 Nisan’da Türkiye dahil birçok ülkede raflardaki yerini almıştı. Benzer sürecin Galaxy S9 modeller için de işleyeceğini ve telefonların 16 Mart ya da en geç sonraki hafta içerisinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Fiyatlar için konuşmak erken, ancak gelen bilgiler Galaxy S9 modellerin Galaxy S8 telefonlara kıyasla %10 daha pahalı olacağı yönünde. Galaxy S9’un ülkemizde 5.000 TL, Galaxy S9 Plus’ın ise 5.500 TL seviyelerinde fiyatlandırılması bekleniyor.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/galaxy-s9-galaxy-s9-plus-hakkinda-her-sey-bircok-yeni-goruntu-sizdi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu