Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonorKatlanabilir Telefonlar

Honor Magic Flip Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Honor Magic Flip çıkış tarihi sızdırıldı. Firmanın ilk dikey katlanabilir telefonu, kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Honor’un Çin için yoğun bir programı var. Geçen ay Çin pazarında Honor 100 ve 100 Pro akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Honor X50 GT ve Honor 90 GT akıllı telefonlarının bu ay sonuna kadar ülkede tanıtılacağı tahmin ediliyor. Markanın ayrıca geçici olarak Honor Magic Flip olarak adlandırılan ilk kapaklı telefonu üzerinde çalıştığı da söyleniyor. Çinli bir kaynak, bunun ne zaman resmileşebileceğini açıkladı.

İhbarcıya göre, iddia edilen Honor Magic Flip, 10 Şubat ile 17 Şubat arasında gerçekleşecek olan Çin’deki Bahar Festivali’nden sonra piyasaya sürülecek. Bu, cihazın 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkabileceğini gösteriyor.

Honor Magic Flip Özellikleri

Yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre Honor Magic Flip, 2.420mAh + 1.980mAh çift hücreli bataryaya sahip olabilir ve bu da toplam 4.500mAh kapasite sunabilir. Dolayısıyla Magic Flip’in dikey olarak katlanabilir bir akıllı telefonda görülen en büyük pil paketiyle donatılmış olabileceği görülüyor. Maalesef Magic Flip hakkında başka hiçbir şey bilinmiyor.

Honor ayrıca Snapdragon 8 Gen 3 destekli Magic 6 serisi amiral gemisi telefonları üzerinde de çalışıyor. Aynı kaynak, cihazın Ocak ayında Çin’de tanıtılacağını iddia etti. Serinin Magic 6, Magic 6 Pro, Magic 6 Ultimate ve Magic 6 Porsche Design gibi modelleri içermesi bekleniyor.

Ayrıca markanın 2024 yılı için iki katlanabilir telefon üzerinde daha çalıştığı söyleniyor. Bunlardan biri, Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılmış ve içe doğru katlanan tasarıma sahip olarak gelebilecek Honor Magic V3 gibi görünüyor. Diğeri ise üst orta seviye özellikler ve dışa doğru katlanabilir tasarımla dolu Honor Purse V2 gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu