Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pro Plus Görüntüsü ve Özellikleri Sızdı! Xiaomi Mi 11 Ultra Tahtından Olacak

Huawei P50 ve P50 Pro derken şimdi de şirketin en özel telefonu kameralara poz verdi. Huawei P50 Pro Plus çok ama çok iddialı…

Huawei P50 serisinin 17 Haziran tarihinde tanıtılması bekleniyor. Önümüzde daha bir ayı aşkın süre var, fakat sızıntılar durmak bilmiyor. Huawei P50 ve P50 Pro’nun nasıl bir tasarıma sahip olacağı, daha önemlisi kamera özelliklerinin neler olacağı aşağı yukarı netlik kazandı. Şimdi ise serinin hatta mobil dünyasının şu ana kadarki en özel telefonlarından biri olacak Huawei P50 Pro Plus modeline göz atıyoruz.

Huawei P50 Pro Plus Tasarımı ve Özellikleri

Huawei P50 Pro+ modeline ait yüksek çözünürlüklü bu görüntü Çinli MyDrivers sitesi tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Dört bir yani kavisli ekran sahip olduğu görülen telefonda ön kamera beklendiği gibi ekran üzerine ve merkeze konumlandırılıyor. Hızlıca arka bölüme geçelim, zira P50 Pro Plus’ın asıl ilgi çeken tarafı bir sürü kameranın yer aldığı arka bölüm.

Ana kamera bloğu Nova 8 veya Nova 8 Pro modellerine benzerlik gösterse de, burada iki büyük kamera deliği dikkat çekiyor. Bunlardan deliklerden yukarıdaki olana üç kamera yerleştiriliyor. Söz konusu kameraların şunlar olmaları bekleniyor.

  • RYYB piksel düzenine sahip OIS destekli 1 / 1,18 inç büyüklüğünde Sony IMX707Y sensör
  • Ultra geniş açılı lense sahip OmniVision OV64A sensör
  • 5x optik yakınlaştırma sağlayan telefoto lensli başka bir RYYB sensör

Alttaki kamera deliğine geldiğimizde burada iki sensör dikkat çekiyor. Bunlardan ilki 10x optik yakınlaştırmalı periskop kamera, diğeri ise 3D ToF kamera var. P50 Pro Plus’ın arka kamera paketinin şu an için bir amiral gemisi modeldeki en gelişmiş kamera birimi olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Telefonun ayrıca 200x hibrit yakınlaştırma sağlayacağı gelen bilgiler arasında.

HarmonyOS 2.0 sürümüyle çıkış yapacak P50 Pro Plus modelinde 120Hz tarama hızına sahip 6.7 inç büyüklüğünde OLED ekran yer alacak. 16GB RAM, 512GB depolama, IP68 sertifikası, 4.800 mAh büyüklüğünde pil ve Kirin 9000 yonga seti telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu