Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobiroller

LG Android 10 güncellemesine başladı!

LG Android 10 güncellemesini resmen başlattı. Son yıllarda güncelleme dahil pek çok konuda kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan firma Android 10 ile birlikte yazılım tarafında yeni bir dönem başlatacak mı beraber göreceğiz.

LG, Android10 güncellemesini ilk etapta G8 ThinQ için dağıtmaya başladı. Her zaman olduğu gibi ilk etapta Güney Kore’de başlayan güncelleme çok yakında daha fazla ülkeye genişleyecektir.

LG Android 10 güncellemesini G8 ThinQ için başlattı

G820N20c sürüm numarasını taşıyan güncelleme sonrası mevcut arayüz genel yapısını büyük oranda koruyor. Kasım ayı güvenlik düzeltmelerini içeren güncelleme kapsamında daha ziyade Google’ın işletim sistemine sunduğu yeni gelişmeler yer alıyor.

LG G8 ThinQ bir süredir ülkemizde de satışta. Şirketin güncellemeyi ülkemize 2020 yılından önce sunması pek beklenmiyor. LG ayrıca V50 ThinQ için de yakın zamanda Android 10 beta programını başlattı. Dolayısıyla V40 için de kararlı güncellemenin çok uzakta olmadığını söyleyebiliriz.

LG’nin buna ek olarak LG Q60, LG Q70, LG K30, LG K20, LG K50, LG K50S, LG G7 ThinQ, LG V35 ThinQ, LG G7 One ve LG G7 Fit modelleri Android 10 sürümüne yükseltmesi bekleniyor.

Android 10 güncellemesi neler getiriyor?

Tüm sistemi kapsayan karanlık mod yeni navigasyon tuşları, gelişmiş akıllı yanıtlama, gelişmiş uygulama izinleri, daha güvenli akıllı kilit, dahili ekran kaydetme aracı daha iyi yüz tanıma, yeni tema seçenekleri ve gelişmiş paylaşım menüsü Android 10 güncellemesi kapsamında yer alan başlıca özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu