Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme C35 Uygun Fiyatıyla Türkiye’ye Gelecek!

realme’nin bir sonraki bütçe dostu telefonu realme C35 olacak. Türkiye’de de satılacak. telefonun tanıtım tarihi ve özelliklerine göz atalım.

Son yılların en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olan realme, her segmentte tüketicilere yeni modeller sunmayı sürdürüyor. Çinli şirketin gündeminde şu sıralar realme C35 modeli var. Tanıtım tarihi, görünümü ve teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanan telefon büyük olasılıkla Türkiye pazarında satışa sunulacak. Şimdi C35’in detaylarına bakalım.

Görünümden başlayacak olursak; realme C35’inç genel görümü noktasında hiç de giriş seviyesi bir telefon gibi olmadığını söyleyebiliriz. Düz kenarlar, amiral gemisi realme GT 2 Pro’daki kamera dizaynı ve yeşil renk seçeneği telefona hava katıyor.

10 Şubat tarihinde tanıtılacak telefon kutudan Android 11 sürümüyle çıkacak. C35’te  bütçe dostu Unisoc Tiger T616 işlemcisi yer alacak; bu akıllı telefonun pahalı olmayacağını gösteren önemli bir detay.

Bununla birlikte telefonun öne çıkan iki özelliği de daha kesinlik kazanmış durumda. Bunlardan biri 50 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerası. Bu kameraya 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları eşlik edecek. Telefonun ön kamerası 8 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Bir diğer önemli detay ise telefonun 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak olması.

6.6 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde LCD ekranın eşlik edeceği telefonda bellek birimi ise 4GB RAM + 128GB depolama olarak karşımıza çıkıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu