Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 3 serisi ile zarar etti! Olmayacak, zorlama be Google!

Google‘ın akıllı telefon pazarında kendine yer bulma çabasını her zaman takdirle karşıladık. Nexus serisi ile “düşük bütçeli pazarlarda saf Android deneyimi” ile yola çıkan Google, bir süre sonra amiral gemisi telefonlar yapmaya başladı. LG ile yapılan Nexus 4 ile “düşük bütçeden sıkıldık artık amiral gemisi yapacağız” diyen Google daha sonra Pixel serisi ile vites arttırdı. HTC‘yi komple bünyesine katan Google Pixel 3 serisi ile yoluna hız kesmeden devam ederken bugün açıklanan rakamlar Lary Page, Sergey Brin ve ortaklarının canını sıkacak!

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Google Pixel 3 serisi daha az sattı!

Bugün yapılan resmi açıklamada Google‘ın bir önceki Pixel 2 serisinin Pixel 3 serisine göre daha çok sattığı ortaya çıktı. Orta segment Pixel 3a ve Pixel 3a XL tanıtımı yapmaya hazırlanan Google yatırımcılarının bu duruma ne diyecekleri ise en büyük soru işareti. Google bu çeyrekte 5,45 milyar dolar kar elde ederek ciddi bir büyüme gösterirken mobil tarafta büyük üreticiler ile mücadele edememek Google‘ın her yıl daha pahalı ve daha çok zarar ettiği ürünleri ortaya koymasına sebep olacak…

Taksitli telefon alanlar için çok önemli karar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu