Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Türkiye’de de satılacak Vivo Y50 ortaya çıktı!

Vivo’nun global pazarda ve de ülkemizde satışa sunmaya hazırlandığı Vivo Y50 resmen ortaya çıktı. Peki telefon hangi özellikler ile gelecek?

Vivo Türkiye pazarına girmeye hazırlanan bir üretici. Bildiğiniz üzere Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Andy Liu’nun çalışmalara başladığını daha önceki yazılarımızda sizlerle paylaşmıştık. Duyduğumuz haberlere göre Vivo Türkiye ekibi daha tam olarak oturtulmuş değil ve Koronavirüs belası da markanın ülkemiz pazarına girmesini geciktirebilir. Bir süredir markanın hangi telefonları ülkemiz pazarında satışa sunacağını konuşuyorduk ve bugün Vivo Y50 resmen ortaya çıktı.

Bize sorarsanız hem fiyatı hem de özellikleri ile bu telefon ülkemizde ciddi anlamda bir başarı yakalayabilir. Henüz fiyat net olarak belli olmuş değil ama Snapdragon 665 yonga setine sahip olacak telefonun OPPO A9 2020 modelinden pekte pahalı olmasını beklemiyoruz.

Infinty-O ekranlara BBK Holding firmalarının Ultra O Ekran dediğini görüyoruz. Adı her ne olursa olsun tüm telefonlar birbirine benziyor. Peki telefon bize teknik anlamda ne sunacak?

Vivo Y50 teknik özellikler

  • 6,4 inç boyutunda 2340x1080p Full HD+ çözünürlüğünde IPS LCD ekran
  • Snpadragon 665 yonga seti
  • 128GB Arttırılabilir Hafıza
  • 8GB RAM
  • 5.000 mAh pil gücü
  • Android 10 işletim sistemi

Kamera tarafında bir bilgi şimdilik bulunmuyor ama kısa süre içinde bu bilgilerin de geleceğini düşünüyoruz. Y50 modelinin tanıtım ile birlikte öncelikle Hindistan, Endonezya ve Malezya pazarında satışa sunulacağı ve kısa süre içinde de global pazarda satılacağı da Çinli kaynaklar tarafından dile getiriliyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu