Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Amazfit T-Rex 2 Uzaya Gönderildi! İnanılmaz Dayanıklılık

Satışa sunulan Amazfit T-Rex 2, dayanıklılık ve çalışma testi için uzaya gönderildi. Peki akıllı saat uzayda nasıl performans sunuyor?

Çin merkezli akıllı saat üreticisi Amazfit, geçtiğimiz ayda tanıtılmıştı. Şimdi ise akıllı saat Hindistan’da satışa sunuldu. Kullanıcılarına ekstrem koşullarda bile dayanıklılık sunabilen Amazfit T-Rex 2, karşılaşabileceği en zor doğal koşulla karşıya karşıya kaldı. Uzaya gönderilen akıllı saat, yoğun bir dayanıklılık testinden geçti.

Amazfit T-Rex 2 Uzayda! Peki Test Sonuçları Nasıl?

Amazfit’in ikinci nesil T-Rex akıllı saati, en son Hindistan’da satışa sunuldu. Ülkemizde de piyasaya sürülmesi beklenen akıllı saat, zorlu şartlarda olan dayanıklılığıyla oldukça tanınıyor. Bu zorlu şartların en ekstremi olan uzay boşluğu ise, şirketin hedeflerinden biri oldu.

Bir stand üstüne yerleştirilen T-Rex 2, uzaya başarıyla gönderildi. -64°C’ye kadar düşük sıcaklıklara ve saatte 180 mil veya daha fazla hıza ve ayrıca %0,2’den daha düşük hava basıncına dayanacağı tahmin ediliyordu. Bu belirttiğimiz koşullarda çalışmayı başarıyla sürdürebilen akıllı saat, görenler tarafından takdir edildi.

T-Rex 2, 500 mAh piliyle yoğun kullanımlarda 10 gün, normal kullanımlarda 25 gün ve hafif kullanımlarda ise 45 günlük pil ömrü sunuyor. Yüksek parlaklık sunan ekranı, 1.39 inç dokunmatik AMOLED panelden oluşuyor. Toplam ağırlığı 66 gram olan akıllı saat, 100 metre su altı derinliğe kadar dayanıklılık sağlıyor. 15’ten fazla olan askeri dayanıklılık sertifikası içeren akıllı saat, -64°C ve -30°C arasındaki sıcaklıklarda bile çalışabildiğini kanıtladı.

Akıllı saat 150’den fazla spor modu destekliyor ve tüm bu özellikleriyle 225$’lık fiyat etiketi ile satışta. Akıllı saatin yakında ülkemizde de satılması bekleniyor. Akıllı saatin uzay macerasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu