Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Nova 3 orta segment pazarını karıştıracak

Üst segmentte Mate ve P serisi modellerle her geçen gün daha iddialı bir konuma gelen Huawei, orta segmentte ise birbirini ardında telefonlar duyuruyor. Kirin 659 işlemcisinin kullanıldığı telefonların sayısı iki elin parmaklarını geçmiştir muhtemelen. Çinli kaynaklardan gelen haberler Huawei’in orta segmet için daha iddialı bir telefon geliştirdiğini ortaya koyuyor. Huawei Nova 3 olarak isimlendirilen telefonun işlemci birimi ise sürpriz olacak.

Huawei Nova 3 iddialı olacak

Geçtiğimiz hafta Huawei’in Kirin 710 işlemcisini geliştirdiğini sizlere aktardık. TMSC tarafından üretilen işlemci 12 nm fabrikasyon sürecinden geçiyor. Sekiz çekirdekli işlemcinin bilinen detayları bunlarla sınırlı ve Snapdragon 710’un en önemli rakibi olacak.

Huawei Nova 3
Huawei Nova 3

Çinli kaynaklara göre Kirin 710 işlemcili ilk olarak Nova 3 modelinde kullanılacak. Bunun yanında yine Huawei tarafından geliştirilen GPU Turbo teknolojisi de Nova 3’e eşlik edecek.

Telefonun tasarımı nasıl olacak derseniz? Mart ayında Nova 3E modeli zaten tanıtıldı. Nova 3’ün de benzer şekilde çentikli ve arkada çift kamera ile donatılması muhtemel görünüyor. Nova 3, temmuz ayı içerisinde resmiyet kazanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu