Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTecno MobileTeknoloji

TECNO POVA 3 Tanıtıldı! Özellikleri ve Fiyatı Çok Şaşırtıyor!

Ülkemizin en sevilen markalarından TECNO, POVA 3 akıllı telefon modelini tanıtarak ilgileri üstüne topladı. İşte özellikleri ve fiyatı.

Mobil pazarda önemli atılımlar gerçekleştiren TECNO, ülkemiz pazarına heyecan verici akıllı telefonları ile giriş yapmıştı. Şimdi ise şirket TECNO POVA 3 isimli yeni akıllı telefon modelini tanıtarak ilgileri tekrardan üstüne çekti. Uygun fiyatlı akıllı telefon şık tasarım ve cezbedici özellikler sunuyor.

TECNO POVA 3 Duyuruldu! Her Yönüyle Süper

Akıllı telefonun tasarımından başlarsak kasasına direkt olarak yerleştirilmiş üçlü kamera sistemi ve dikey bir LED flaş görüyoruz. Gri, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip olan akıllı telefon ince ve ferah bir kullanım getiriyor. 6.9 inç büyüklüğündeki dev ekranı ile telefon, 90Hz yenileme hızı ve yüksek çözünürlük sağlıyor.

Telefona güç veren yonga setinin ise MediaTek’in fiyat/performans modellerinden MediaTek Helio G88 olduğunu görüyoruz. Sisteme 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB dahili depolama seçenekleri de eşlik ediyor. Stereo hoparlörler ile desteklenen akıllı telefon, güç tuşuna monte edilmiş parmak izi okuyucu ile güvenlik sunuyor. Telefonun bu özelliklerle oyun veya günlük kullanım esnasında gereken performansı vereceğini düşünüyoruz.

TECNO POVA 3

Optik kısımda ise 50 Megapiksel birincil kamera ve iki adet 2 Megapiksel yardımcı lens yer alıyor. Önde ise 8 Megapiksel gücünde selfie lensi mevcut. 7.000 mAh kapasiteli devasa pil ile gelen telefon 33W hızlı şarj desteği ile geldi. Android 11 tabanlı HiOS üzerinde işlem yapan telefon, 170$ fiyat etiketi ile Filipinler’de piyasaya sürüldü. Bu telefonun buradan dünyaya açılacağı söyleniyor. Umarız ki telefon ülkemize de giriş yapar.

TECNO CAMON 18P inceleme! İyi Fiyat İyi Kamera

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu