Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition cephesinden haberler var!

Xiaomi, geçen yıl Mi 8 birlikte Explorer Edition sürümünü de açıkladı. Bu telefonun standart modelden farkı ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olması, gelişmiş bir 3D yüz sistemi ve arka tarafta şeffaf bir görünüm sunmasıydı. Tabii bu görünümün ne kadar şeffaf olduğu tartışılır, zira burada gerçeğe yakın bir maket devre sistemi kullanıldığı ortaya çıktı. Ancak buna rağmen Mi 8 Explorer Edition birçok kullanıcı tarafından beğenildi ve önemli bir hayran kitlesi oluşturdu. Şimdi gözler Xiaomi Mi 9 Explorer Edition modelinde. Explorer Edition modeline ilişkin yapılan bir değerlendirme dikkatleri ndevam modele çevrilmesine neden oldu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition
Xiaomi Mi 9 Explorer Edition

Xiaomi Başkanı Lin Bin, Wiebo hesabında Explorer Edition tasarımında  kullanıcıların önerileri hakkında bilgi sahibi olmak için bir yazı yayınladı. Bin, bu görünümde bir telefon için ne kadar ödemek istediklerini sordu. Bu gelişmenin, başkanın Mi 9  Explorer Edition’a ilgiyi artırmak için yapılmış bir paylaşım olduğu savunuldu.

Xiaomi burada kullanıcılardan gelecek yanıtlar sonrası fiyat konusunu yeniden gözden geçirebilir, zira Explorer Edition standart modele göre daha yüksek bir fiyat etiketi taşıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Explorer Edition serisi devam etmeli mi?

Xiaomi ve Samsung rekabetinde zirvenin sahibi belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu