Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO Find N2 Flip’e İlk Bakışı Atalım!

OPPO’nun bu ay içerisinde duyuracağı katlanabilir telefonlardan biri de OPPO Find N2 Flip olacak. Telefonun ilk görüntüleri sızdırıldı.

OPPO’nun aralık ayı içerisinde iki yeni katlanabilir telefonla karşımıza çıkacağı artık kesinleşti. Çinli teknoloji devinin duyuracağı katlanabilir telefonlardan biri geçen yıl tanıtılan OPPO Find N’in devam modeli olacak. OPPO katlanabilir segmentte bu yıl ayrıca yeni bir seriyle giriş yapacak. OPPO Find N2 Flip modeli şirketin ilk dikey yönlü katlanabilir telefonu olacak.

Bir süreden beridir sızıntılara konu olan telefon nihayet kameralara yakalandı. Bir mühendislik örneği olduğu görülen telefon daha önceki benzer modellere kıyasla oldukça büyük bir dış ekran taşıyacak. Dış ekranın yanında ayrıca iki büyük kamera sensörü dikkat çekiyor.

Telefona açık halde baktığımızda ekranın ortasında herhangi bir oyuk izi bulunmuyor. OPPO bunu birinci nesil katlanabilir telefonunda da başarmıştı.

OPPO Find N2 Flip Başlıca Özellikleri

Gelelim katlanabilir telefonun şu ana kadar sızdırılan özelliklerine. İç ekran 6.8 inç büyüklüğünde olup 120Hz tarama hızında çalışacak. Dış ekran ise 3.26 inç büyüklüğünde olacak. Bu ekranın ise 60Hz tarama hızında olması bekleniyor.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak modelde ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğündeyken, buna  8 megapiksellik ikinci bir kamea eşlik edecek. 44 watt hızlış şarj desteğine sahip 4.300 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak olan telefonda dikkat çeken bir diğer nokta 32 megapiksel ön kamera olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu