Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovo

Kayar ekranlı Lenovo Z5 Pro için tarih verildi! İşte yeni görüntüler

Bu ayın başında Lenovo Group VP’si Chang Cheng kızaklı ekrana sahip yeni bir telefonun yolda olduğu bilgisini paylaştı. Lenovo Z5 Pro olarak isimlendirilecek telefonun ilk etapta videosu geldi. Kızaklı yapı ve tam ekranı bir arada sunan telefon hakkında bugün daha fazla detaya sahibiz.

Lenovo Z5 Pro karşınızda

Lenovo 2018 Yenilik ve Teknoloji Konferansı’nda şirketin iki kıdemli yöneticisi Liu Jin ve Chang Cheng, merakla beklenen telefonun yeni görüntülerini paylaştılar. Bu defa LenovoZ5 Pro’yu gerçek anlamda gösteren yöneticiler telefonun ekim ayı içerisinde tanıtılacağının da müjdesini verdi.

Oppo Find X’teki mekanizmadan farklı olarak Z5 Pro’da elle kaydırılan bir kızak kullanılacak. Kameraların kızaklı noktalara taşınması nedeniyle telefonda herhangi bir çentik yer almazken, telefonda neredeyse %100 oranında bir ekran / kasa seviyesi göreceğiz. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda çift arka kamera kullanılacak.

Önümüzdeki ay kızaklı telefon segmentine Xiaomi Mi Mix 3 modeli de eklenecek. Şirket, telefonun nasıl bir tasarıma sahip olduğunu zaten yakın geçmişte bizlere gösterdi.

Lenovo Z5 Pro
Lenovo Z5 Pro
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu