Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerXiaomi

Türkiye’de En Çok Satan Telefonlar Açıklandı! Listede Sürpriz İsim

Türkiye pazarında en çok satan telefonlar modelleri açıklandı. iPhone 11 artan fiyatına rağmen ilk üç içerisinde yer almayı başardı.

Türkiye pazarında en çok satan telefon modelleri hangileri merak ediyor musunuz? Bu kategoriye giren telefonların genelde amiral gemisi modeller olduğu sanılır, fakat açıklanan yeni veriler bunun tam tersini gösteriyor. Türkiye’de bilim ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Erdi Özüağ (@fx57) Twitter hesabından Türkiye’de en çok satılan üç akıllı telefonu açıkladı.

Özüağ’ın elindeki verilere göre Şubat 2022 itibariyle Türkiye’de en çok satan telefonun Samsung’un giriş seviyesi telefonu Galaxy A12 olduğunu görüyoruz. Bu telefon 2021 yılı içerisinde de dünyanın en çok satan telefonlarından biri olmayı başarmıştı.

Listenin ikinci sırasında fiyatı artan telefonlardan biri olan iPhone 11 yer alıyor. iPhone SE serisini bir kenara koyarsak iPhone 11 modern tasarımlı en ucuz Apple telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Rekabetçi fiyatı aradan iki yıldan fazla zaman geçmesine rağmen iPhone 11’i hala en popüler telefonlardan biri yapıyor.

Listenin üçüncü sırasında Samsung’un bu defa orta segment telefonlarından Galaxy A32 yer alıyor. Yine bu modelin de tanıtımı üzerinden bir yıl geçti ve fiyatı göz önüne alındığında rekabetçi bir telefon olmayı sürdürüyor. En çok satan telefonların mevcut Türkiye fiyatlarına değinmek gerekirse;

  • Galaxy A12 (En düşük 3.400 TL)
  • iPhone 11 (En düşük 11.300 TL)
  • Galaxy A32 (En düşük 4.500 TL)

Not: Fiyatlar üçüncü taraf çevrimiçi sitelerden alınmıştır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu