GündemİnternetTürk Telekom

Türk Telekom İnternet Paketleri Ne Kadar?

Türk Telekom internet paketleri kullanıcılar tarafından merak edilen hususlardan bir tanesi. Güncel fiyatlar haberimizde.

Türk Telekom internet paketleri ülkemizde her an değişebilecek şeylerden biri. Son zamanlarda bu değişken fiyatlar yüzünden taahhütlü hizmetlere yönelim arttı. Türk Telekom ise taahhütlü hizmetlerde önde gelen firmalardan biri, gelin fiyatlarına bir göz atalım.

Elbette çeşitli kampanyalar çeşitli altyapı türlerinde geçerli oluyor. Bunun için öncelikle internet altyapınızın uygunluğunu sorgulamanız gerekir. Buradan öncelikle altyapınızı sorgulayın. Çünkü listeleyeceğimiz fiyatlar altyapıya göre değişiklik gösterebilir. Uygun bir altyapınız olması durumunda 1000 Mbps’e kadar hızlar edinebilmeniz mümkün.

Türk Telekom İnternet Paketleri Ne Kadar?

Listeleyebileceğimiz en güncel Türk Telekom internet paketleri arasında ”Online’a Özel Efsane Fiber Kampanyası” çeşitli hızlara göre farklı fiyatlara sahip. En uygun paket 35 Mbps ile ilk 6 ay 190₺, sonraki 18 ay 380₺ şeklinde oluşuyor.

Biraz daha hızlı bir pakete bakmak isterseniz 50 Mbps fiber tarifesi de mevcut. Bu tarifenin fiyatı ise ilk 6 ay 200₺, sonraki 18 ay ise 400₺ olarak sunuluyor.

Ortalamanın üzerinde bir hız istiyorsanız 100 Mbps fiber tarifesini düşünebilirsiniz. İlk 6 ay 220₺, sonraki 18 ay ise 440₺ olarak fiyatlandırmaya sahip.

200 Mbps’in (ilk 6 ay 240₺, sonraki 18 ay 480₺) üzerine çıkmak isteyenler için üst limit 1000 Mbps olarak belirleniyor. Buradaki seçeneklere bakmaya devam edecek olursak 500 Mbps tarife kullanıcıya sunuluyor. Bu durumda ödeyeceğiniz tutar ilk 6 ay 290₺, sonraki 18 ay ise 580₺ olarak belirleniyor.

Listenin son kampanyası ise Türk Telekom’dan alabileceğiniz en yüksek hız olan 1000 Mbps ile sonlanıyor. Bu tarife için ödemeniz gereken tutar ilk 6 ay 355₺, sonraki 18 ay ise 710₺ olarak belirlenmiş.

Tarifelerin geneli hakkında edinmeniz gereken bazı detaylar mevcut, kampanya fiyatlarına fiber altyapılar için geçerli olan modem kirası ücreti dahil değil. Bunun için ayrı bir ücret ödemeniz gerekiyor ve bu tutar faturanıza ekleniyor. Online’a özel olarak ücretsiz kurulum sağlanabileceğini belirten firma, aynı zamanda Türk Telekom’a geçenlere 500₺ indirim uyguluyor.

Bir diğer detay ise VDSL altyapınız var ise bu kampanyalardan 100 Mbps’e kadar faydanalabilirsiniz. ADSL altyapısı olanlar için bu kampanyalar maalesef geçerli değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu