Elektrikli ScooterGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bugatti 9.0 Satışta! Markanın İlk Elektrikli Scooter’ı

Spor otomobilleri ile tanıdığımız marka, bu defa Bugatti 9.0 elektrikli scooter modeli ile karşımızda. Fiyatı uygun gözüküyor. İşte detaylar.

Lüks otomobil üreticisi Bugatti, ilk elektrikli scooteri olan Bugatti 9.0 modeli üzerinde uzun zamandır çalışmalar yapıyordu. Yüksek kaliteli bu scooterını üretebilmek için Bytech isimli bir firma ile ortaklık kurmuştu. Şimdi ise elektrikli scooter piyasaya sürüldü ve beklenen fiyatın altında raflarda yer alıyor. Özellikleri de ilgi çekici.

Bugatti 9.0 Özellikleri ve Fiyatı

Süper hızlı ve çok pahalı lüks arabalarıyla tanıdığımız Fransız marka, elektrikli scooter gibi ulaşım çözümleri konusunda da girişimlere başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan elektronik scooter, şimdi satışa çıktı. Fiyatından önce teknik özelliklerine göz atalım.

Ergonomik bir tasarıma sahip olan Bugatti 9.0, hafif, parlak ve katlanabilir formda geliyor. 16 kg’dan daha hafif ve magnezyum alaşımlı bir çerçeveye sahip. Aydınlatma konusunda rakiplerine göre daha performanslı olan elektrikli scooter, ön-arka far ve dönüş sinyallerini kapsıyor. Arkasında Bugatti’nin logosunu yansıtan bir monogram projeksiyon da mevcut. Bu monogram ile pil kapasitesi, menzil, sürüş bilgileri ve bildirimler görülebiliyor.

Bugatti 9.0

Elektrikli scooter’ın 9 inçlik lastikleri sağlam bir yol tutuşu sunuyor. Ön el freni ve arkada ABS içeren fren sistemi ile güvenli bir sürüş deneyimi elde ediliyor. Elektrikli scooter 700W’lık motora sahip ve 30 km/h hıza erişebiliyor. Tek şarjla 35km yol yapabiliyorsunuz. Gümüş, siyah ve çevik mavi renk seçenekleriyle piyasaya sürülen elektrikli scooter 900$’dan başlayan fiyatlara sahip. Bugatti’nin mağazasında ise 1.200$’dan başlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu