Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 6 AnTuTu’da Çılgın Atıyor

iQOO’nun bu ay tanıtacağı telefonu iQOO Neo 6 kendini gösterdi. Amiral gemisi olacak olan bu model AnTuTu’da dikkat çekiyor.

iQOO Neo 6 için telefonun arkasındaki deri kaplamayı ve iQOO 9 serisi benzeri arka kamera modülünü ve OIS’yi gösteren yeni bir teaser yayınlandı. Ayrıca, ana kamera için f/1.89 diyafram açıklığına sahip üçlü arka kameralar da onaylandı. Telefon ayrıca ultra geniş bir ikincil kamera ve bir derinlik veya makro üçüncül kamera içerecek.

iQOO Neo 6 AnTuTu Testinden Aldığı Puan ile Dikkat Çekiyor

Amiral gemisi telefonu Qualcomm Snapdragon 8 Gen yonga seti, 12GB LPDDR5 RAM, 256GB UFS 3.1 depolama ve Android 12 ile gelecek. Bu telefonun AnTuTu puanını ise 10.65.001 olarak açıklandı..

iQOO ayrıca telefonunu 13 Nisan’da Çin’de tanıtacağını doğruladı.  Telefon kısa süre önce Geekbench listesinde de ortaya çıkmıştı. Çinli firma yapacağı optimizasyonlar ile hızlı bir deneyim sunacak. Daha önceki raporlara göre, telefon 6.62 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemli Samsung E4 AMOLED ile gelecek.

iQOO Neo 6

Yeni canavarın 8,5 mm kalınlığında olduğu, 4.580 mAh pil içerdiği ve 80W hızlı şarj desteği ile geleceği söyleniyor. İlk olarak anavatanı Çin’de satışa sunulacak olan bu telefonun Avrupa pazarına ne zaman açılacağı bilinmiyor. Türkiye pazarına girmeyen iQOO‘nun 2022 yılı içerisinde ülkemize de yatırım yapacağı söyleniyor. Bakalım Çinli firma yeni amiral gemisi modeli ile rakiplerine göz dağı verebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu