Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy J modellerde parmak izi tarayıcısı yer alacak mı?

Samsung, Galaxy A serisine parmak izi tarayıcısını geçen yıl dahil etmişti. Sektörden gelen bilgilere göre şirket bu defa Galaxy J modellerde parmak izi tarayıcısına yer vermeye hazırlanıyor.

TheInvestor sitesinde yer alan habere Samsung’un en çok satan akıllı telefon serilerinden Galaxy J modellerinde artık parmak izi tarayıcısı yer alacak. Parmak izi tarayıcılarının fiyatlarının makul seviyelere inmesinin ardından harekete geçen Samsung giriş ve giriş/orta segmentte konumlandırılan Galaxy J serisi modellerde artık parmak izi tarayıcısına yer verecek.

Galaxy J modellerde
Galaxy J modellerde

Samsung bu hamlesiyle özellikle gelişmekte olan ülkelerde Samsung Pay mobil ödeme sisteminin daha fazla kullanılmasının önünü açacak. Galaxy J serisi Hindistan’da en çok satan telefon serilerinin başında geliyor. Samsung’un geçtiğimiz günlerde ülkede Samsung Pay hizmetini başlatmış olmasını da sürecin önemli bir parçası olarak değerlendirilebilir.

Galaxy J serisi telefonlar aynı şekilde ülkemizde de yoğun ilgi görüyor. Samsung Pay mobil ödeme sisteminin ülkemizde dördüncü çeyrekte hizmete gireceğini belirtelim. Samsung ise parmak izi tarayıcısına sahip ilk Galaxy J modelleri yılın ikinci çeyreği itibariyle satışa sunacak.

 

Galaxy S8 kamerayı temizle uyarısı verecek!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu