Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iOS 14 ne zaman tanıtılacak ve etkinlik nasıl izlenecek?

Apple’ın WWDC 20 etkinliğinde tanıtacağı yenilikler ile gelecek iOS 14 güncellemesinin tarihi ve saatinin yanında nasıl izleneceği de belli oldu.

Apple, merakla beklenen WWDC 20 etkinliği için geri sayımı başlattı. 22 Haziran 2020 tarihinde Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak olan etkinlik koronavirüs salgınından dolayı maalesef ki online olarak düzenlenecek. Tüm dünyadan canlı olarak aynı anda yayınlanacak olan bu etkinlikte iOS 14, macOS 10.16, watchOS 7, iPadOS 14 ve tvOS 14 güncellemeleri tanıtılacak. Etkinlikten sonra geliştiricilere Beta sürümü sunulacak olan bu güncellemelerin düzenleneceği etkinliğin nasıl izleneceği bugün açıklandı.

Apple bildiğiniz gibi 1-2 yıl önceye kadar bu tip etkinlikleri sadece kendi web sitesi üzerinden düzenliyordu. Rakip firma olan Google’ın YouTube servisini tercih etmeyen Apple, bu inadından vazgeçmişti. Apple bu yılda da WWDC 20 etkinliğini YouTube üzerinden canlı olarak yayınlayacak. 1080P çözünürlüğünde yayınlanacak olan bu etkinlik için YouTube’dan hatırlatıcı da oluşturabilirsiniz.

Ayrıca Apple yine kendi sitesi üzerinden de etkinliği canlı olarak yayınlayacak. Apple’ın buradaki web sitesi üzerinden etkinliği 22 Haziran’da 20:00’da izleyebileceksiniz. Ancak bu etkinliği macOS ve Windows‘ta Apple’ın sitesi üzerinden sadece Safari ve Google Chrome tarayıcıları üzerinden takip edebileceğinizi belirtelim.

iPhone 6s ve sonrası modellere gelecek olan bu güncellemenin iPhone 12 etkiliğinin sonrasında indirime sunulması bekleniyor. OTA üzerinden yayınlanacak olan güncelleme bakalım uzun zamandır beklenen yenilikleri barındıracak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu