AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Tasarım Ödülleri Kazananları Açıklandı!

WWDC 22 etkinliğinde Apple Tasarım Ödülleri kazananları da açıklandı. Bu uygulama ve oyunlar aldığı ödüller ile isimlerini yazdırmayı başardı.

WWDC 2022 açılış konuşmasının ardından Apple, şirketin iOS, macOS, watchOS ve tvOS’te yenilikçi oldukları veya büyük sosyal etkiye sahip oldukları için App Store’da öne çıkan uygulamaları seçtiği geleneksel bir tören olan 2022 Apple Tasarım Ödülleri’ni de düzenledi. WWDC 22’de Apple Tasarım Ödülleri kazananları da resmi olarak açıklandı.

Bu yılki Apple Tasarım Ödülleri, her kategoride üç uygulama ve üç oyunun yarıştığı altı farklı kategoriye sahip oldu. Kazananlar, tümü olağanüstü teknik başarı sergileyen 36 finalist arasından seçildi. Dünyanın dört bir yanından on iki geliştirici, WWDC22’de kapsayıcılık, zevk ve eğlence, etkileşim, sosyal etki, görseller ve grafikler ve yenilikçilik konularında mükemmel tasarımlarıyla ön plana çıkmayı başardı.

Apple’ın bu ödülleri ile geliştiricilerini onurlandırması oldukça başarılı bir politika diyebiliriz. Geliştiriciler bu ödüllere sahip olmak ve isimlerini yazdırabilmek için kıyasıya bir rekabet içerisine giriyorlar. Cupertinolu firmanın bu konuda oldukça başarılı bir politika izlediğini söyleyebiliriz. Kazananların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Apple Tasarım Ödülleri Kazananları – 2022

Kapsayıcılık

Procreate

Wylde Flowers

Zevk ve eğlence

(Not Boring) Habits

Overboard!

Etkileşim

Slopes

A Musical Story

Sosyal etki

Rebel Girls

Gibbon: Beyond the Trees

Görsel ve Grafik

Halide Mark II

LEGO Star Wars: Castaways

İnovasyon

Odio

MARVEL Future Revolution

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu