Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 Lansman Sonrası Düşünceler

Dünyanın en büyük mobil üreticisi Samsung 2 yıldır pazara yeni bir Note serisi koymuyordu ve geçen yıl yaşananlardan sonra karşımıza nasıl çıkacağı olukça merak ediliyordu. Dün akşam yapılan Galaxy Note 8 Lansman ve sonrasında yaptığımız ön incelemeyi sizlerle gün içinde paylaşacağız. Öncelikle Galaxy Note 8‘i nasıl bulduğumuzu sizlerle paylaşmak istedik. Zira bir telefonu ilk gördüğünüzde size hissettirdikleri oldukça önemli bir detay.

Galaxy Note 8 Lansman ve Düşünceler

Galaxy Note 8, Galaxy Note 5 ile kıyaslanmayacak kadar değişik bir telefon olmuş. Her iki telefon arasında S-Pen benzerliği dışında neredeyse en ufak bir benzerlik yok. Telefonun ön incelemesini siz değerli okuyucularımız ile çok kısa bir süre içinde paylaşacağız ama biz Galaxy Note 8‘den ciddi anlamda etkilendik. Telefonun kamera tarafında bize neler sunacağını ise kısa süre içinde yapacağımız gerçek testler ile sizlerle paylaşacağız ama yaptığımız kısa süreli denemede Samsung’un Apple’dan çok daha iyi bir ortaya koyduğunu görüyoruz. Lansman sırasında Note 8 ile iPhone 7 Plus‘ın açıkça karşılaştırılması ise yeni bir savaşın da başlangıcı olacak diye düşünüyoruz. Zira Apple‘ın Samsung‘a cevabının iPhone 7S Plus ya da iPhone 8 ile olacağını düşünüyoruz.

iPhone 7 Plus Galaxy Note 8
iPhone 7 Plus Galaxy Note 8

Telefonu almak isteyenler varsa mutlaka ama mutlaka ön sipariş sürecini kaçırmamalarını öneriyoruz. Zira 4.999 TL’lik fiyata Gear S3 gibi pahada çok ağır hediyeler verileceğinin de duyumunu aldık. Umarız bu sadece 500 TL hediye çeki gibi bir şeyler ile geçiştirilmez…

Bakalım GalaxyNote 8 bize neler sunacak?

Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu