Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola RAZR 2 resmen hayal kırıklığı; kalbi olan Moto’cular girmesin!

Bir zamanların teknoloji devi Motorola, yeni katlanabilir telefonuyla geliyor. Motorola RAZR 2 hayal kırıklıklarını da beraberinde getiriyor!

Katlanabilir yapısı sebebiyle fazlasıyla dikkat çeken Motorola RAZR serisi, yeni model ile genişliyor. İlk modelin dikine katlanabilmesi birçok insanın ilgisini çekerken, yeni Motorola RAZR 2‘nin ilk modelden pek farklı şeyler vaad etmemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Öyle ki ilk modelin sunduklarından pek farklı şeyler sunmayan ve sadece ufak çaplı geliştirmeleri beraberinde getiren Motorola RAZR 2, insanların beklentiyi yükseltmesi sebebiyle pazarda linç yiyebilir.

Yapılan iddialara göre ilk modelden daha büyük bir pil kapasitesi ile birlikte gelecek olan cihaz, daha büyük ekran ve 5G desteğini de karşımıza çıkartacak. Buraya kadar bir problem yok değil mi? Aslında var. İlk modelden daha büyük bir pilden kastımız sadece 123 mAh‘lik bir fark. Yani ilk RAZR 2.510 mAh pil gücüne sahipken, yeni model 2.633 mAh pil gücüne sahip olacak. Bu da daha büyük ekran ve 5G desteği ile birleştiğinde akıllarda büyük soru işaretleri bırakacak.

Buna ek olarak şarj gücünde de koooskocaman (!) bir artış Motorola RAZR 2’de bizleri karşılıyor. İlk modelde yer alan 15W hızlı şarj desteği, yeni modelde 18W‘a çıkartılıyor. Yonga tarafında ise başarılı gözüken model, Snapdragon 765G‘den güç alıyor. Bu yonga, ilk modeldeki Snapdragon 710‘dan çok daha performanslı olması sebebiyle Motorola’nın tercihi olurken, birçok üreticinin de gözdesi diyebiliriz.

Tanıtım tarihi tarafında da son derece önemli bilgiler ile karşımıza çıkan Motorola RAZR 2, önümüzdeki ay resmiyet kazanabilir. Söylentilere göre 9 Eylül tarihinde tanıtılacak olan, fiyat tarafında da ilk modelden başarılı olacak olan telefon, 48MP arka kamerayla birlikte geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu