Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Watch Fit görüldü; “uzun ince bir yoldayııım (!)” dercesine tasarım!

Çinli Huawei, yeni akıllı saatini uzun ince yapıyor. Yeni Huawei Watch Fit, dört farklı renk seçeneği ve dikdörtgen yapısı ile geliyor!

Koronavirüs’e rağmen büyümeye devam eden giyilebilir teknoloji pazarı, hemen hemen her şirketin yatırım yaptığı bir pazar. Bu pazarda başarı sağlayan şirketler; saat, bileklik ve kulaklık gibi birtakım ürünü farklı tasarım ve donanımlar ile dur durak bilmeden tanıttıklarından fazlasıyla çeşitlenen pazar, Huawei’nin yeni saatiyle kullanıcılara alternatif oluşturmaya devam ediyor. Huawei, ortaya çıkan bilgilere göre dikdörtgen bir akıllı saati Watch Fit adıyla tanıtmak istiyor. Saat, tasarım tarafında diğer akıllı saatlerden ayrılıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre diğer akıllı saatlerden farklı olarak kare veya yuvarlak değil, dikdörtgen bir kadran ile gelecek olan Huawei Watch Fit, uzun yapısı ile dikkat çekecek. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan TalkBand B6‘yı da andıran; ancak daha premium bir görüntü sunan saat, gerek fiyatıyla gerekse özellikleriyle netleşmeye başladı. Söylenene göre 10 günlük pil ömrü bulunan Watch Fit; 1.64 inç AMOLED panelli bir ekran ile birlikte geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 456×280 piksel olarak belirtiliyor. Buna ek olarak 5 ATM su direnci, GPS ve kalp atış hızı sensörü de saate eşlik ediyor.

İsminden de anlaşılabileceği gibi sporculara hitap eden Watch Fit, dört farklı renk seçeneğini kullanıcılara sunuyor. Aynı zamanda saat; yürüyüş, koşu, yüzme ve bisiklet gibi sporların takibini gerçekleştiriyor ve Harmony OS ile birlikte geliyor. Fiyatı ise 119 avro olarak bizleri karşılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu