Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Surge S2 işlemcisini pazara sunuyor!

Akıllı telefon pazarında kendi işlemcisini yapan üreticilerin dünyanın ilk üç üreticisi olduğunu gören ve bu kulübe girmek için kendi yonga setini geçtiğimiz yıl üreten Xiaomi bu noktada daha iyi bir noktaya gitmek için kolları sıvadı. Xiaomi Mi 6C‘de kullanılan Surge S1 yonga seti rakiplerine göre rekabetçi bir performans ortaya koymadı ama bugün gelen raporlara göre Xiaomi Surge S2 çok daha agresif bir şekilde karşımıza çıkacak.

Xiaomi Surge S2 Teknik Özellikleri Belli Oluyor!

Daha güçlü bir yonga seti ortaya koymak isteyen Xiaomi‘nin Çinli TSMC ile anlaştığını ve yonga setlerini 14 nanometre üretim süreci ile üreteceğini belirtelim. 2,4GHz hızında çalışan Cortex A73 ve 1,8GHz hızında çalışan Cortex A53 çekirdekleri ile karşımıza çıkacak olan yeni yonga setinin ilk benchmark skorlarının Snapdragon 625 ve MediaTek Helio p20‘den daha iyi olduğunu ve Huawei Krin 960 seviyesinde bir performans ortaya koyduğunu da belirtelim.

Bizim Yorumumuz

Xiaomi yeni yonga seti ile MIUI arayüzünü daha iyi entegre ederse bu noktada Xiaomi kullanıcıları kendi yonga setini kullanan telefonları tercih edeceklerdir. Yapay zeka bu noktada çok ama çok önemli bir değer. Xiaomi yeni yonga eti Xiaomi Surge S2 içine yapay zeka özelliği ekleyebilirse rakiplerine karşı bir duruş sergileyebilir diye düşünüyoruz…

https://www.teknoburada.net/galeriler/xiaomi-mi-6x-kutusundan-cikiyor-yakindan-goz-atalim-foto-galeri/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu