Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola Razr 2022 Gösterildi! Ancak Özellikler Açıklanmadı!

Motorola’dan ilginç bir tanıtım geldi. Firmanın katlanabilir telefonu Motorola Razr 2022 resmi olarak gösterildi. Ancak özellik açıklanmadı.

Motorola, bu ayın sonlarında yeni nesil katlanabilir telefonu ve Motorola Edge X30 Pro’yu piyasaya sürecek. Son dönemde sükse yapan firma Çin’de düzenlediği basın toplantısında, Lenovo’nun Çin cep telefonu bölümünün genel müdürü Chen Jin, Motorola Razr 2022 telefonunu canlı olarak gösterdi. Oldukça ilginç olan bu gösterimden sonra telefonun teknik özelliklerinin açıklanması bekleniyordu. Ancak maalesef ki hiçbir açıklama yapılmadı.

İlginç bir şekilde gösterilen telefon, nokta çentikli bir tasarıma ve daha küçük bir çeneye sahip olacak. Motorola Razr 2019 ve Razr 5G bildiğiniz gibi tek kamera kurulumu ile gelmişti. Bu yeni modelde yatay bir şekilde konumlandırılmış çift kamera kurulumu yer alacak.

6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli P-OLED ekran ile gelecek olan telefonun Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti ve 12 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. 512 GB depolama da sunacak olan bu telefon 1200 euro gibi katlanabilir telefonlara göre oldukça uygun bir fiyattan satılabilir.

Son gelen bilgilere göre; katlanabilir yeni Razr’ın kapağında 3 inçlik ikincil bir ekran olacak. Arka tarafta ise 50 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel ultra geniş kamera bulunacak. Cihaz 32 megapiksel selfie kamerası ile donatılacak. Android 12 işletim sistemi ve MyUX arayüzü de telefonda yer alacak. Ayrıca telefonun yan bölümünde parmak izi okuyucusu da bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu