Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSMobiroller

Huawei Pocket S, Ön Sipariş İçin Hazır! Fiyatı Çok Uygun

Huawei’in bir sonraki katlanabilir telefonu Huawei Pocket S olacak. 2 Kasım’da tanıtılacak telefon için ön sipariş süreci başladı.

Huawei Pocket S katlanabilir telefon 2 Kasım’da Çin’de resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihine kısa bir süre kala telefon JD.com başta olmak üzere Çin’deki bazı perakendecilerde ön sipariş almaya başladı. Pocket S, Aralık 2021’de duyurulan Huawei P50 Pocket’ten sonra markanın kapaklı yapıdaki ikinci katlanabilir telefonu olacak.

Huawei Pocket S, Gençleri Hedef Alacak

Pocket S ve P50 Pocket arasındaki temel farkın yonga seti olduğu tahmin ediliyor. P50 Pocket, Snapdragon 888 4G işlemcisinden güç alırken, Pocket S modelinde ise Snapdragon 778G 4G işlemcisi tercih edilecek.  

Son dönemde yaşanan sızıntılara bakılırsa Pocket S’te 120Hz yenileme hızı sunan katlanabilir bir OLED ekrana göreceğiz. Kutudan HarmonyOS 3 sürümüyle çıkacak olan telefon, Huawei’in kendi geliştirdiği XMAGE görüntü işleme teknolojisine sahip olacak.

Mavi, pembe, yeşil ve sarı renklerde çıkış yapacak olan telefon görünüşe bakılırsa gençleri hedef alan bir model olacak. Pocket S’in en güçlü yanı ise fiyatı olacak. 256GB ve 512GB şeklinde iki modelle satışa sunulacak telefonun başlangıç fiyatı sadece 4.999 Yuan / 693 $.

Huawei Pocket S’in kameraları ve bataryası hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak cihazın 40W şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Huawei, Pocket S’nin yanı sıra 2 Kasım’da Çin’de MateStation X adlı hepsi bir arada masaüstü PC’yi de tanıtacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu