Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor 200 Lite Resmen Göründü

Merakla beklenen telefon modeli Honor 200 Lite resmen göründü. Böylece telefonun tasarımı hakkında bilgi sahibi olduk.

Honor France, 25 Nisan Perşembe günü piyasaya sürülecek yeni bir model olan Honor 200 Lite için bir promosyon kampanyası yürütüyor. Bu, sayı serisine yeni bir giriş (onları en son gördüğümüzde 90’daydı), ancak şirket bu konuda çok az şey açıkladı.

Üç renk grubunda çok sayıda resmi görselle çevrimiçi mağazada mevcut. Bunlardan ilki olan Yıldızlı Mavi, Honor Mağazası’na özeldir. Ayrıca Camgöbeği Gölü ve Siyah da var.

Ne yazık ki sitede hiçbir teknik özellik yok, bu nedenle yalnızca resimlerden edinebildiklerimize göre hareket edebiliriz. Arkada 108MP ana modüle sahip üçlü bir kamera bulunuyor. Referans olarak, önceki model olan Honor 90 Lite, 100MP ana, 5MP ultra geniş ve 2MP makroya sahipti.

Ayrıca ön tarafa da bakın; hap şeklindeki delik çift kamerayı gösteriyor; ikinci modül ise 3 boyutlu yüz taraması için bir derinlik sensörü. Bu, amiral gemisine yakın Honor 90 Pro için ayrılmıştı, bırakın 90 Lite’ı, normal Honor 90’da bile yoktu.

Honor 200 Lite’ın fiyatı bilinmiyor ancak kartlarınızı doğru oynarsanız 30 € indirim alabilirsiniz. Bu, belirli bir günde belirli bir Honor ürününün satın alınmasıyla birlikte gelir. Örneğin bugün Honor Choice Earbuds X5’tir. Bunların maliyeti 50 Euro’dur, ancak mevcut promosyonla bunları 20 Euro karşılığında alabilirsiniz.

Promosyon kampanyasıyla ilgili daha fazla ayrıntı burada. Not: Honor 200 Lite (ve bu kampanya) şu anda yalnızca Fransa’da satışa sunulacak gibi görünüyor. Diğer ülkelerin de katılıp katılmayacağını görmek için gözümüz açık olacak. Tüm açıklamayı görmek için Perşembe günü tekrar kontrol edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu