Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S10 Galaxy S7 gibi olacak! Yine ilginç bir haber!!!

Samsung ilk edge ekranını 2014 yılında Galaxy Note edge ile pazara sundu. O yıldan bu yıla birçok şey değişti ve edge ekranlar Galaxy S6 ve Galaxy S7 ile ciddi bir popülarite yakaladı. Edge ekranların sağlamlık tarafında yaşadığı sorunlar sonrasında Samsung daha keskin edge ekranlar ile Galaxy S8 serisinden sonra karşımıza çıktı. Infinty ekran adı verilen bu sonsuz ekranlar yerine Samsung Galaxy S10 serisinde yine flat yani düz ekranlara geçiş yapacak gibi görünüyor. Peki bunun sebebi ne?

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy S10 Galaxy S7 gibi düz ekranlı olacak!

Samsung yenin esil Galaxy S serisinde M9 isimli yeni nesil OLED ekranlar kullanacak. Bu ekranların piksellerini oluşturan Mavi, Yeşil ve Kırmızı renklerinin kimyasalı için farklı bir üretim sürecine giren Samsung’un bu ekranı edge yapmak yerine flat yani düz bir zemine oturtmak istediğini ya da zorunda kaldığını düşünüyoruz.

Infinty ekranlı Galaxy S10’nun da olacağını tahmin ediyoruz. Yani aynen Galaxy S6 ve Galaxy S7 serisinde olduğu gibi 2 farklı ekran şekli ile karşılaşabiliriz. Samsung Galaxy S10 serisinde başka ne gibi sürprizler bizlere sunacak bunu da zaman içinde göreceğiz…

iPhone XS Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırma

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu