Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo Y Serisinin Şampiyonu Belli Oldu: Vivo Y35

Vivo ‘nun Türkiye’de ürettiği Y serinin gözde üyesi Y35 , hem marka içerisinde, hem de orta segment içinde başarıya koşuyor.

Türkiye’de orta seviye akıllı telefon almak isteyen tüketicilerin aklına ilk gelen markalardan olan Vivo ciddi bir başarı yakalamış durumda. Üretimini ülkemizde yaptığı, satışına ise geçen yılın Kasım ayında başladığı Y35 modeli hem Vivo markası içerisinde , hem de tüm orta seviye akıllı telefon pazarında büyük satış miktarına ulaştı.

Öyle ki Vivo Y35 modelinin marka içerisindeki diğer tüm akıllı telefonlara göre yüzde 38 daha fazla satıldı. Bu başarının arkasında Y35 modelinin elbette başarılı donanımı ve güncelleme garantisi bulunuyor. Vivo tarafından 2 adet büyük Android güncellemesi ve 3 yıl güvenlik güncellemesi sözü verilmiş durumda.

Vivo bu güncelleme taahhüdünü verdikte sonra Y35 satışları bir önceki döneme göre %223 artmış durumda.

Özelliklerine başlamadan önce www.teknoburada.net kurucusu Volkan Manav ‘ın yaptığı inceleme videosunu incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Vivo Y35 Özellikleri

Qualcoom’un orta seviye için güçlü işlemcisi Snapdragon 680 ile donatılan akıllı telefon bu işlemciyi 8 GB RAM ile destekliyor. 8 GB RAM’e ek genişletilebilir RAM özelliği ile boşta olan ROM alanından 8 GB’a kadar kullanabiliyor. Zaman zaman sorun olabilecek bellek sorununu bu şekilde çözen firma kullanıcıların birden fazla uygulamayı sıkıntı olmadan kullanabilecek.

Kamera donanımı olarak iddialı özelliklerle geliyor. 50 megapiksel çözünürlüğüde f1.8 diyafram açıklığa sahip ana kamera ile özellikle gece fotoğraflarında kusursuza yakın bir deneyim elde etmenizi sağlayacak.

2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik sensörü ile geliyor. Selfie kamerası için 16 megapiksel f2.0 diyafram açıklığına sahip sensör ile gelen Vivo Y35 ile başarılı özçekimler yapabilirsiniz.

5000 mAH batarya kapasitesiye uzun süreler kullanım vaat eden firma 18W gücündeki hızlı şarja sahip. 2 günlük kullanım ömrüne sahip olan akıllı telefon ile gençler aralıksız 7 saat oyun oynayarak telefonun gücünü daha çok hissedebilirler.

Fiyat tarafında perakende satış firmalarında 8 GB RAM ve 256 GB ROM modeline 8999 TL’den ulaşabiliyorsunuz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu