Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Göz Bebeği İki Telefon İçin MIUI 12.5 Güncellemesini Yayınladı

MIUI 12.5 güncellemesi Xiaomi’nin iki amiral gemi telefonu için yayınlandı. Özellikle Mi 11 Ultra’nın Türkiye’ye girişi bekleniyor.

MIUI 12.5 güncellemesi hızla yeni modellerle buluşuyor. Gün içerisinde Redmi Note 10S modeli için dağıtıma sunulan güncelleme bu defa şirketin iki yeni telefonu Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro için yayında. Aslında Xiaomi her iki telefonu da kutudan MIUI 12.5 sürümüyle çıkarmayı hedefliyordu, fakat bazı hataların giderilmesi zaman alacağı için telefonda MIUI 12 sürümü yer aldı.

Mi 11 Ultra ve Mi 11 Pro beklendiği gibi güncellemeyi ilk etapta Çin’de alıyor. Kararlı güncelleme daha önceki pek çok modelde olduğu gibi öncelikle sınırlı sayıda bir kullanıcı ile buluşuyor. Herhangi bir sorun yaşanmadığı takdirde güncelleme bu defa geniş kitlelere aktarılıyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra kısa süre önce şirketin Türkiye MIUI global sayfasında yerini aldı. Bu gelişme Mi 11 Ultra’nın yakın zamanda ülkemizde satışa sunulacağı anlamına geliyor. Mi 11 Pro’nun ise Çin’e özgü bir telefon olacağı lansman esnasında Xiaomi tarafından açıklandı.

Öte yanda Xiaomi’nin yıl sonuna kadar 60 telefon için MIUI 12.5’i yayınlaması bekleniyor. Güncelleme alacak telefonların isimleri dahi şimdiden belli. Üstelik bu telefonların bazı MIUI 12.5 ile birlikte Android 11 sürümüne de sahip olacak. Fakat listedeki modellerin büyük bölümü sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaşattığı için yoluna Android 10 ile devam edecek. Listede yer alan bazı telefonlar için güncellemenin yayınlandığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu