Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Hublot VAR’ı Gösteren 36000 TL’lik Akıllı Saat Tanıttı!

Futbol hayranları için lüks saat markası Hublot akıllı saat duyurdu. İşte VAR kararlarını bile gösteren Hublot Big Bang e Premier League!

İsviçreli lüks akıllı saat markası son derece özel bir akıllı saat ile haberimize konuk oldu. Premier League iş birliği ile geliştirilen Hublot akıllı saat; özel kadran, özel kayış ve özel uygulamalarla birlikte sınırlı sayıda özel müşterisi için üretildi.

Hublot akıllı saat

Alıştığımız Hublot tasarım diline sahip olan saat, Premier League’in mor renginden ilham almış. Bu model için geliştirilen ve başka ürünlerle kullanılamayacak olan Hublot Loves Football Premier League uygulaması sayesinde, maçların başlaması, dizilişler, goller, kartlar ve uzatma bilgileri size bildirimlerle ulaştırılacak. Yani temelde daha önce kullandığınız herhangi bir spor izleme uygulaması gibi.

“Match Mode” ise takım kadrosu ve gerçek zamanlı olarak VAR kararlarını size bildirecek. 200 adet özel parça ile üretilen akıllı saatin donanımı ise maalesef diğer detaylar kadar özel değil.

Geçtiğimiz yılın işlemcisi Qualcomm Snapdragon Wear 3100 ile gelen akıllı saat, 1 GB RAM  ve 8 GB dahili depolamaya sahip olacak. 390×390 piksel çözünürlüklü 1,21 inç ekran, 42 mm gövdede yer alacak.

Dünya genelinde sadece 200 adet üretilecek olan saatin 5200 dolar yani yaklaşık 36000 TL’lik satış fiyatı ise özellikleri dışındaki tüm detayları kadar özel.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu