Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Freebuds Pro 2 Geliyor, Üstelik Fazlasıyla İddialı

Huawei en üst segmentteki kulaklık modelini yenilemeye hazırlanıyor. Huawei Freebuds Pro 2 modelinin görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı.

Huawei’in amiral gemisi kulaklık modeli Freebuds Pro serisinin yakında yenilenmesi bekleniyor. Huawei Freebuds Pro 2 ismiyle çıkış yapacak modelin nasıl bir görünüme sahip olacağı ve başlıca özellikler sızdırılmış durumda. Kablosuz kulaklıkta çift sürücü, HiRes Sertifikası ve 47dB ANC’nin yer alması bekleniyor.

Huawei FreeBuds Pro 2, Devialet Destekli Olacak

Huawei, kulaklık konusunda ilk kez Fransız ses markası Devialet ile iş birliği yapacak. Huawei bu şirket ile daha önce, Sound X , Sound Joy ve diğer bazı bluetooth hoparlör serisi modellerinde Devialet ile işbirliği yaptı.

Freebuds Pro 2, öndeki modele benzer bir tasarıma sahip görünüyor. Kablosuz kulaklık bir sürücü bas, diğeri orta ve yüksek frekansları idare eden çift sürücüye sahip olacak. Ayrıca 14 Hz ile 48.000 Hz arasında bir frekans tepki aralığıyla gelecek. TWS’ta ek olarak IP54 sertifikası göreceğiz. Bu sertifika kulaklığın su sıçramalarına karşı dayanıklı olacağı anlamına geliyor.

FreeBuds Pro 2’de Yüksek Çözünürlüklü Ses ve en uygun ses seviyesini elde etmek için, ayrıca hepsinin aynı anda ayarlanabildiği “Üçlü Uyarlanabilir Ekolayzer” desteği olacak. 47 dB’ye kadar üç aşamalı Aktif Gürültü Engelleme; AI algoritmalarına sahip üçlü mikrofonlar sayesinde Huawei’nin kablosuz kulaklıklarında elde ettiği en iyi ses azaltma deneyimini sunacak.

FreeBuds Pro 2, aktif gürültü  engelleme özelliği açık 4 saat, kapalı durumda ise 6 saate kadar pil süresi sunacak. Kasa ile birlikte bu şarj süresi 30 saate kadar çıkarılabilecek.

Mavi-gümüş, seramik-beyaz ve buzlu gümüş şeklinde üç renkte çıkış yapacak kulaklığın fiyatının 199 € olacağı bildiriliyor. FreeBuds 2 Pro, temmuz ayı içerisinde tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu