Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G60 Metamorfoz Geçiriyor. İnanılmaz!

Moto G60 Hindistan pazarında farklı bir model adıyla karşımıza çıkacak. Motorola son zamanlarda büyük ataklarla piyasayı domine ediyor.

Bu yakınlarda Moto G60 hakkında yeni haberler geliyor. Yeni sızıntılara göre Hindistan pazarında Moto G40 Fusion olarak piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Techniknews’in XDA Developers’tan Halabtech ve Adam Conway ile yaptığı habere göre “Hanoip” ve “Hanoi” şeklinde iki ayrı kod adı vardı. Ancak bu sonradan sadece “Hanoip” şeklini aldı.

Yalnız şunu belirtmekte fayda var: Avrupa’da satılacak olan Moto G60’ın 108 MP ana kameraya sahip olduğu bilinirken Hindistan ve Brezilya pazarında satışa sunulacak olan Moto G40 Fusion ana kameranın 64 MP ana kameraya sahip olması bekleniyor. Yani bu iki telefon tam anlamıyla aynı olmayacak.

Avrupa’da piyasaya sürülecek olan G60, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik sensörüne sahip olacak. Ayrıca 32 MP özçekim kamerası da yer alacak. Telefonun Hindistan versiyonu da 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik sensörüne sahip olacak ancak 16 MP ön kameraya sahip olacak. Moto G40 Fusion iki ayrı varyantla gelecek.

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama. Her iki telefon da 6000mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Ayrıca XDA Developers’a göre 6.78 inç FHD + ve 120Hz ekrana sahip olacak. Telefonlar ile ilgili ayrıntılı bilgiler zamanla gelmeye devam edecek. Bizi izlemeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu