Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y20s G Tanıtıldı! Bu Fiyata Daha İyisi Yok!

Vivo son günlerde farklı bölgelerde satabilmek adına yeni bir Y serisi cihaz üretiyordu ve sonunda duyuruldu, Vivo Y20s G yakında bizlerle!

Vivo Y20s tam bir fiyat performans canavarıydı ancak Y20 modeli gibi o da her bölgede satışa sunulmadı. Cihazın popülerliğinden kaynaklı olacak ki şirket yeni bir Y serisi cihaz üzerinde çalışmalarını başlatmıştı. Bugün ise duyurulan Vivo Y20s G yakında pek çok farklı bölgede satışa sunulacak! Peki bu cihazın özellikleri neler ve fiyatını karşılıyor mu? Cevaplar haberimizin devamında.

Vivo Y20s G Teknik Özellikleri Neler?

Ön tarafta 6,51 inç boyutunda 60Hz yenilemeli HD+ çözünürlüğünde IPS bir ekranla gelen cihaz, damla çentik içine yerleştirilmiş 8MP bir özçekim kamerası bulunduruyor. Arkada ise kare bir tasarımın içinde üç adet kamera ile karşılaşıyoruz. Bunlar 13MP arka ana kamera, 2MP bokeh kamerası ve 2MP süper makro kamera.

Vivo Y20s G tasarım

İşlemci olarak ise cihaz giriş-orta segment cihazlar arasında sırıtmayan bir MediaTek işlemci ile geliyor. İçerisinde Helio G80 yonga seti bulunduran bu cihaz 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Bu depolama alanını MicroSD kartlarla yükseltmek mümkün.

Bu cihaz günlük kullanımda sizi akşama kadar kesinlikle idare edecektir çünkü içerisinde 5,000mAh büyüklüğünde bir batarya var! Bu bataryayı dolduran adaptör ise tam 18W gücünde.

Cihazın diğer özelliklerine gelecek olursak kablolu kulaklık kullanıcıları memnun olacaktır. Zira cihazda 3.5mm bir ses yuvası bulunuyor. Bununla birlikte ciha Android 11 desteği ile birlikte sunuluyor.

Fiyat

Cihazın Obsidyen Siyah ve Saf Mavi adlarında iki adet renk seçeneği bulunuyor. 6GB+128GB olan versiyonuna 9,999 PHP değer biçilmiş. Bu da yaklaşık olarak 205$ gibi bir fiyat etiketine tekabül ediyor.

Cihaz şu anda yalnızca Filipinler ve Endonezye bölgelerinde bulunuyor ancak birkaç gün içerisinde farklı bölgelerde de satışa sunulacağını tahmin ediyoruz. Böylesi ucuz bir cihazı değerlendirmemek olmaz!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu