Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate X! Karşınızda Huawei’in 5G katlanabilir telefonu

Huawei’in bugüne kadar tüm kamuoyundan sır gibi saklanan katlanabilir telefonu, tanıtımına saatler kala ortaya çıktı. Huawei Mate X olarak isimlendirilecek telefon, Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşecek etkinlik alanında afişleri süslemeye başladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Afişte katlanabilir telefonu üç farklı kullanım senaryosunda görüyoruz. Samsung Galaxy Fold modelinden farklı olarak ekran dışa doğru açılıyor. İç tarafta kullanıcıları nelerin beklediği bu açıdan görünmüyor.

Katlanabilir telefon Huawei Mate X sızdırıldı

Oldukça ince çerçevelere sahip olan telefon açıldığında kullanıcılar 8 inçlik bir ekranla karşı karşıya olacak. Parmak izi tarayıcısı yan tarafa konumlandırılan Mate X’in harici bir kalemle geleceği iddia ediliyor. Ayrıca telefonun arkasında üçlü kamera düzeni göreceğiz.

Mate X’in can alıcı özelliklerden biri 5G desteği olacak. Huawei’in en iyi 5G modem sloganıyla duyurduğu Balong 5000 modeminin yer alacağı telefona tabii ki Kirin 980 işlemcisi güç verecek. Telefondaki RAM’in ise 10GB olacağı gelen bilgiler arasında. Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonda EMUI arayüzünün katlanabilir bir cihaz için nasıl özelleştirildiği ise merak konusu.

Samsung Galaxy Fold fiyatı açıklandı! Pahalı mı? Pahalı! Güzel mi? Muhteşem!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu