Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarWhatsApp

WhatsApp seveceğiniz bir özelliği daha test ediyor

WhatsApp bir taraftan kullanıcıların uygulama ile olan etkileşimi artıracak yenilikleri kullanıma sunarken, diğer taraftan güvenlik odaklı gelişmeleri de sürdürüyor. Uygulamanın Android beta seçeneği 2.18.206  numaralı sürüme yükselti ve bu sürümde mesajlar içerisinde şüpheli olan bağlantıları tespit eden bir özellik kullanıma sunuldu. Anlayacağınız WhatsApp şüpheli linkler için artık uyarıda bulunacak.

WhatsApp şüpheli linkler
WhatsApp şüpheli linkler

Bu yeni özellik şu an WhatsApp’ın Android beta uygulamasına sahip herkes tarafından kullanılabiliyor. Özel ya da grup mesajlarında atılacak bir linkin ne kadar güvenli olduğu WhatsApp tarafından kontrol edilecek. Linkle ilgili potansiyel bir tehlike algılandığında uygulama “Şüpheli Bağlantı Algılama” uyarısı verecek.

WhatsAppp ayrıca maksimum kullanıcı gizliliğini sağlamak için bağlantıyı sadece yerel olarak analiz eder, böylece sunuculara herhangi bir hassas veri göndermez.

Dilerseniz buradaki link aracığıyla WhatsApp test kullanıcısı olabilir ve tüm yenilikleri herkesten önce kullanma şansı yakalayabilirsiniz. WhatsApp Beta programına kayıtlıysanız ve son güncellemeyi henüz almadıysanız en güncel APK dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu