Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Hakkında Önemli Bilgi!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 4 hakkında yeni gelişmeler var. Telefonun bataryası resmi olarak doğrulandı. İki bataryalı geliyor.

Akıllı telefon dünyasının üçüncü en büyük şirketi olan Xiaomi yeni telefonları ile konuşulmaya devam ediliyor. Bildiğiniz üzere 2021’in ilk çeyreğinde tam 49.5 milyon adet akıllı telefonunu piyasaya sürdü şirket. Akıllı telefon pazarında ciddi bir büyüme yaşayan Çinli dev, yeni amiral gemileri ile kasasını parayla doldurmaya devam ediyor. Şu sıralar piyasaya çıkaracağı telefon modelleri ile haberlerimize konu olan şirket Xiaomi Mi Mix 4 telefon modelinin pilini doğruladı. Haftalardır pil kapasitesi bir türlü belli olmayan telefon modeli 2.430mAh kapasiteye sahip iki pil ile raflardaki yerini alacak.

Hatırlayacağınız üzere 3C sertifika sitesinde sergilendikten sonra karşımıza çıkacağı netleşen yeni telefon modeli yakında raflardaki yerini alacak. Farklı bir tasarım ve üstün özellikler ile karşımıza çıkacak olan telefon çok can yakacak gibi görünüyor.

"<yoastmark

Xiaomi Mi Mix 4 İki Pille Karşımıza Çıkacak

Qualcomm Snapdragon 888 veya Snapdragon 888 Pro SoC ile karşımıza çıkması beklenen akıllı telefon bünyesin de ekran altı kameraya da yer verecek. Üstün teknolojik özellikleri karşımıza çıkaracak olan şirket, telefon da iki pil kullandı. Edindiğimiz gelişmelere göre Mix 4’te 2.430mAh kapasitesine sahip iki adet pil yer alacak. Bunlara ek olarak telefonun şarj gücünün en az 100 watt olması bekleniyor. Cihazın çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu