Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Donald Trump’a inat Viyana’da amiral gemisi mağazası açıyor!

Huawei ve Amerika arasında bir süredir devam etmekte olan gerilim aslında Çin Hükumetine karşı yürütülen bir soğuk savaşın patlağı diye düşünüyoruz. Zira Huawei ile ilgili yapılan suçlamaların henüz bir kanıtı yayınlanabilmiş değil. Sosyal medyanın bizleri pasif dinlemede olduğunu biliyoruz ve bunu spesifik olarak kanıtlayabiliyoruz ama Huawei‘nin veri hırsızlığı yaptığı ya da Polonya‘da çalışanlarının yakalanmasına sebep olan “Ajan” iddialarını kanıtlayamıyoruz. Bu konuda soru işaretleri devam ederken Avusturya Hükumeti Huawei‘ye desteğini sürdürüyor ve bunun karşılığında da Huawei Viyana kentinde yeni bir amiral gemisi mağazası açılışı yapıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Viyana çıkartması ile Avrupa kapılarına dayandı!

Bildiğiniz gibi Huawei‘nin Viyana kenti ile ilgili özel bir yaklaşımı var. Geçtiğimiz dönemde Türkiye‘de kendilerine destek olan medyaları Viyana’da yapay zekanın müziğini dinlemeye götüren Huawei‘nin açtığı mağazanın diğer Avrupa ülkelerinde de açılıp açılmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Turkcell CEO’su Terzioğlu geçtiğimiz günlerde Huawei’ye destek vermiş ve “her şeye hazırlıklıyız”  açıklamasında bulunmuştu. Biz bu süreçte Huawei‘nin veri kaçakçılığı yaptığına inanmıyoruz ama yapılan suçlamalar çok ciddi ve ortada bir de Huawei CEO‘sunun kızı ve şirketin CFO‘su Ms. Wang‘ın yakalanma ve tutukluluk süreci var. Bu sürecin tamamlanmasını ise oldukça fazla istiyoruz. Zira inandığımız şeyin gerçek olmasını istiyoruz. Bakalım Huawei, Donald Trump‘a inat yeni mağazalar açıp gövde gösterisi yapmaya devam edecek mi?

Başkan Trump F*ck the 5G yaşasın 6G dedi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu