Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

Twitter’da Görüntü Kirliliği Yaratan Wordle Satıldı!

Twitter’ın ana sayfasını ele geçiren Wordle, bugün rekor fiyata satıldı. Bir kişinin geliştirdiği bu oyun milyonlarca dolar etti.

Son günlerde Twitter’da bolca gördüğünüz Wordle isimli oyun için harika bir gelişme yaşandı. Oyunun geliştiricisi olan Josh Wardle bugün yaptığı açıklamada, günlük kelime bulmacası oyununu The New York Times Games kelime oyunları paketine entegre edileceğini ve  The New York Times tarafından satın alındığını duyurdu.

Oyun, Times’ın sitesine geçtiğinde başlangıçta yeni ve mevcut oyuncular için ücretsiz kalacak. Ayrıca Josh Wardle, oyun yeni evine gittiğinde oyuncuların mevcut galibiyetlerini ve galibiyet verilerini korumak için The New York Times ile birlikte çalışacak.

Satış duyurusunda; The New York Times‘ın oyun için ne kadar ödediği net bir şekilde açıklanmadı. Ancak yedi haneli bir fiyattan bahsediliyor. The New York Times’ın genel müdürü Jonathan Knight, “Bu büyülü oyunun yeni evi ve gururlu kahyaları olmaktan daha fazla heyecan duyamazdık ve Josh Wardle’ın aziz eserinin önümüzdeki aylarda daha fazla çözücüye ulaşmasına yardımcı olmaktan onur duyuyoruz.” dedi.

Oyun The New York Times’a geçtiğinde The New York Times Crossword, Mini crossword, Spelling Bee, Letter Boxed, Tiles ve Vertex dahil olmak üzere diğer popüler günlük bulmacalara katılacak. Bir kişinin geliştirdiği oyunun bu denli yüksek bir fiyattan satılması oldukça sevindirici. Umarız Twitter’da paylaşma olayına bir düzenleme yapılır ve ana sayfa Wordle ile dolup taşmaktan kurtulur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu