Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Black Shark GS3 Tanıtıldı, Çok Sağlam, Çok Güçlü, Çok Ucuz

Xiaomi'nin alt markalarından Black Shark zorlu kullanım şartlarına dayanıklılık gösteren Black Shark GS3 akıllı saati görücüye çıkardı.

Black Shark, sağlam bir kasaya, etkileyici pil ömrüne ve fitness tutkunlarına yönelik çok sayıda özelliğe sahip yeni akıllı saati GS3’ü Çin pazarında piyasaya sürdü. Tasarımı ve özellikleriyle fark yaratan Black Shark GS3 oldukça uygun bir fiyattan çıkış yapıyor. 

Black Shark GS3 Özellikleri

GS3, dayanıklı 8H+ Corning Gorilla Glass ekran ve dönen dijital taç ile korunan, 60Hz yenileme hızına ve 600 nit parlaklığa sahip, canlı bir 1,43 inç AMOLED ekrana sahip. Saat, kapsamlı sağlık takibi için dahili optik, kalp atış hızı ve kandaki oksijen sensörlerinin yanı sıra 100’den fazla spor moduyla birlikte geliyor. Saat ayrıca 7/24 kalp atış hızı ve kandaki oksijen takibi, uyku takibi ve adım, kalori ve basınç için kapsamlı veri kaydı özelliklerine de sahip.

GS3, hassas konum takibi için GPS, Beidou, GLONASS, GALILEOGPS ve QZSS uydu sistemlerini destekleyen bağımsız bir GNSS çipi kullanmakta. Akıllı saat ayrıca, 5ATM + IP69K toz ve su geçirmezlik derecesine sahiptir ve bu da onu yüzme ve diğer su aktiviteleri için uygun hale getimekte.

GS3 günlük yaşamınıza kusursuz bir şekilde entegre olabilen bir akıllı saat. Yapay zeka saat yüzleri, Baidu Harita navigasyonu, ödeme kodlarına hızlı erişim, akıllı kapı kilitleri için NFC işlevi sunuyor ve hatta sesli sorgular ve bilgi alımı için Baidu Wenxin Yiyuan yapay zeka asistanını da sunuyor. Saatte ayrıca Bluetooth arama ve ENC gürültü azaltma özellikleri de bulunuyor.

GS3, dayanıklı bir akıllı saat olduğundan, 15 sıkı askeri standart sertifikasını geçmiş, aşırı sıcaklıklara, sert hava koşullarına ve hatta darbelere karşı dayanıklı hale getiren sağlam bir dış cepheye sahiptir.

Black Shark GS3, ultra düşük güç tüketen çipi ve yüksek yoğunluklu pili sayesinde 21 günlük etkileyici bir pil ömrüne sahiptir. Bu, sık sık şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırarak uzun yolculuklar veya günlük kullanım için idealdir.

Black Shark GS3 şu anda JD.com’da 499 yuan (yaklaşık 70 $) özel fiyatıyla ön siparişe açık. Bu yılın başlarında Black Shark , 1,96 inç 60Hz AMOLED ekrana ve Bluetooth arama işlevine sahip GT3 akıllı saatini de yalnızca 34 dolar fiyattan piyasaya sürdü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Başa dön tuşu