Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 13 İle Samsung’u Geçecek!

Apple iPhone 13 ile Samsung’u tokatlamaya hazırlanıyor. Şirket telefonlarında kullanacağı AMOLED ekranlar ile Samsung’u geride bırakacak.

Yıllardır akıllı telefon dünyasının iki ünlü ismi olan Apple ve Samsung rekabeti devam ediyor. 2020’nin dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının lideri olan Apple’ın tahtı sallandı ve liderliği devretti. 2021’in ilk çeyreğin de akıllı telefon sektörünün liderliğini yeniden devralan Güney Koreli Samsung satışları ile liderliği kaptırmaya niyetli görünmüyor. İki şirketi arkalarından takip eden Çinli Xiaomi’de şu sıralar çalışmalarına hız kazandırmaya başladı. Bugün gelen detaylar ile Apple iPhone 13 akıllı telefon modeli ile Samsung’u geride bırakmaya kararlı görünüyor. Şirket en büyük AMOLED ekranları kullanıcılarına sunacak.

Yıl sonuna doğru yeni akıllı telefon serisini karşımıza çıkaracak olan şirket eski serileri unutturacak. Hem ekran özellikleri hem de tasarım özellikleri ile adından söz ettirecek olan telefon serisi, yakın da katlanabilir modellere de ev sahipliği yapacak.

"<yoastmark

Apple iPhone 13 İle En Büyük AMOLED Alıcısı Olacak

Bugün gelen bilgiler ile yeni iPhone serisinin en büyük AMOLED ekranlara sahip olacağı ortaya çıktı. AMOLED ekranlar ile Samsung’u geride bırakacak olan şirket yeni amiral gemilerin de çok iddialı olacak. Dünya da en büyük AMOLED ekran alıcısı olma yolunda ilerleyen şirket, yeni telefon serisi için 169 milyon adet ekran paneli satın aldı. Ayrıca 114.5 milyon görüntüleme birimi sipariş eden şirket, AMOLED ekran alıcı olarak Samsung’u geride bırakacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu