GenelOyun Haberleri

Lords of the Fallen Çift Yapay Zeka Teknolojisini Destekleyecek!

CI Games tarafından geliştirilen Soulslike tarzı oyun Lords of the Fallen, NVIDIA DLSS 3'ün yanı sıra AMD FSR 3'ü de desteklecek.

Soulslike tarzı oyun severlere müjde! Cl Games tarafından geliştirilen Lords of the Fallen bu cuma günü piyasaya sürülüyor. AMD’nin yeni tanıttığı AMD FidelityFX Süper Çözünürlük 3 (FSR 3) ve NVIDIA’nın  Deep Learning Super Sampling 3’ü (DLSS 3)  teknolojilerini destekleyecek ikinci oyun olacak.

AMD tarafından henüz doğrulanmayan oyun, NVIDIA tarafından DLSS 3 teknolojisini destekleneceği duyuruldu. Oyuna erken erişimi bulunan bir Twitch yayıncısının videosuna göre oyunun ayarlar menüsünde FSR 3 geçişi ve NVIDIA DLSS geçişi seçenekleri bulunuyor.

DLSS 3 Teknolojisi Lords of the Fallen ile Nasıl Performans Gösteriyor ?

NVIDIA tarafından bugün çerçeve üretimi yükselticileriyle birlikte Lords of the Fallen’da DLSS 3 teknolojisinin bir önizlemesi gerçekleştirildi. Yapay zeka destekli teknolojinin oyun içerisindeki performansı grafiklerle gösterildi.

Oyun performans modundayken DLSS 3 ile 4K çözünürlükte ortalama 160 FSP, 4080 ile saniyede 140 FPS değerlerine ulaşıldı. 4070Ti saniyede 105 FPS ve 4070 saniyede 75 FPS değerlerini verdi.

DLSS 3 ve FSR 3 Hangi Ekran Kartlarında Kullanılabiliyor ?

DLSS 3 teknolojisi şu an yalnızca RTX 40 serisi ekran kartlarıyla sınırlı görünüyor. FSR 3 teknolojisi ise AMD Radeon RX 5000 Serisi ve üstü, NVIDIA GeForce RTX 20 Serisi ve üstü ve Intel Arc 7 Serisi ve üstü ekran kartlarında kullanılabiliyor.

Lords of the Fallen, Lumen ve Nanite özelliklerini bünyesinde barındıran bir Unreal Engine 5 oyunu oldu. Bu iki teknoloji Unreal Engine  5 oyun motorunda büyük bir sıçrama olarak nitelendiriliyor.

Ayrıca oyunun PS5 ve Xbox Series X oyun konsollarında 2K 30 FPS (Kalite modunda) ve ya 1080P 60 FPS (Performans) modlarında oynanabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu