Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 serisi yine bir ilki gerçekleştirecek!!! Videolar artık 4K…

iPhone 12 serisi ile ilgili sızıntılar dur durak bilmiyor. Son çıkan haberlere göre iPhone 12 serisi 4K 120 FPS’de videoalar çekebilecek.

ABD’li teknoloji devi Apple, yeni iPhone 12 serisi için artık gün saymaya başladı. Cihazların tanıtım tarihi yaklaştıkça haliyle sızıntıları da bir o kadar artıyor. Geçtiğimiz haftalarda iPhone 12 Pro ve Pro Max‘ın 120Hz yenileme hızına sahip olacağını iddia eden bazı analistler, şimdi de aynı yorumu cihazların kamerası hakkında yapıyor. iOS 14′ün ilk beta sürümünde çıkan tipster’a göre, iPhone 12 serisi 4K 120FPS hızında video çekimleri yapabilecek.

Bildiğiniz üzere Apple, 2017 yılında piyasaya sürdüğü  iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri ile , 4K 60FPS video kayıt desteğini getiren ilk şirket olmuştu. Yıllar sonra yine bir ilki gerçekleştirmek isteyen bu dev şirket, şimdi de iPhone 12 serisi ile birlikte, 4K 120FPS kayıt desteğini getirecek gibi görünüyor.

Apple’ın diğer rakipleri bu yıl, akıllı telefonlarında 8K 30FPS hızında video çekebilme özelliğini yer vermişti. Ancak ABD’li üretici farkını ortaya koymak için yeni cihazlarında, 4K 120FPS çekim hızına yer verebilir. Dahası bununla da kalmıyor;  EverythingApplePro adındaki bir YouTuber, kare hızının 4K 240FPS‘e kadar yükselebileceğini söylüyor.  Ancak bunun ağır çekim modu ile sınırlı kalacağı öngörülüyor.

Apple, iPhone 12 serisi ile çağ atlayacak yenilikler getirecek. Ancak iyi haberler olduğu kadar bazı kötü haberlerde var elbette; Örneğin bazı sızıntılara göre ABD’li üretici, maliyetten kısmak için iPhone 12 serisinde şarj aletine ve kulaklığa yer vermeyecek. Bu durum da kullanıcıları biraz üzecek gibi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu