Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei nova 7SE modeli tekrardan geliyor!!! Bu sefer Kirini unutun!

Huawei, halihazırda piyasada bulunan Nova 7SE modelinin, önümüzdeki günlerde yeni bir versiyonunu getirecek. İşte detaylar…

Çinli teknoloji devi Huawei, ABD yaptırımlarına rağmen akıllı telefon üretiminden vazgeçmiyor. Şu anda gözlerini Mate 40 serisine çeviren dev üretici, bir yandan da orta segment ve giriş seviyesi grubundaki telefon kategorisini arttırıyor. Son çıkan haberlere göre Huawei, şu anda piyasada bulunan nova 7SE modelinin yeni bir versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere Çinli üretici yılın başında nova7, nova7 Pro ve nova7 SE modelleri ile pazara giriş yapmıştı. Kullanıcıların dikkatini çeken bu cihazlar, fiyat olarak da albenisini konuşturmayı başardı. Şimdi ise Huawei, yılı bitirmeden önce bu seriyi yeni nova 7SE modeli ile güncellemeyi düşünüyor. Peki nova 7 ailesinin bu üyesi ne gibi yeniliklerle gelecek?

nova7 SE’nin yeni sürümü, açık konuşmak gerekirse bizlere pek fazla bir yenilik sunmayacak. En büyük değişiklik yalnızca işlemcisinde olacak. O da, Kirin 820 yonga setinden  MediaTek Dimensity 800U işlemcisine yükselerek gerçekleşecektir.

MediaTek Dimensity 800U,  7nm işlem sürecine dayanan  2 × 2.4GHz ARM Cortex A76 geniş çekirdek ve 6 × 2.0GHz ARM Cortex A55 enerji verimliliği ile birlikte donatılıyor. Ayrıca sekiz çekirdekli  ARM MaliG57 ile de destekleniyor.

İşlemcinin MediaTek Dimensity 800U olarak değiştirilmesi dışında, nova 7SE’nin diğer özelliklerinin piyasada bulunan ikizi ile aynı olması bekleniyor.

Hatırlarsınız nova 7SE‘de;  2400 × 1080 çözünürlüğe sahip 6.5 inç ekran, 64 megapiksel arka , 16 megapiksel de ön kamera ile birlikte geliyordu. Bunun yanı sıra 4.000 mAh’lik bir batarya ile de destekleniyordu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu