AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriInstagramMobirollerTeknoloji

Instagram Reels için yeni özellikler yolda!!! TikTok’a en büyük rakip!

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, geçtiğimiz aylarda duyurduğu Reels için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefonlarımızda vazgeçilmezimiz haline gelen Instagram, farklı uygulamalardan aldığı özellikler ile bizleri kendine iyice bağlamayı başardı. İlk olarak Snapchat’den Storyleri kopyalayan dev şirket, son olarak da TikTok’un tıpa tıp aynısı olan Reels aracını duyurdu. Instagram Reels olarak adlandırılan bu araç, kısa sürede çokça kullanıcı tarafından beğenildi ve TikTok‘a da ilk darbesini vurdu. Görünüşe bakılırsa Instagram, sadece bu kadarıyla da yetinmeyecek. Şirketin Twitter‘dan yaptığı paylaşıma göre Reels için yeni özellikler yolda gibi.

TikTok‘a en büyük rakip olarak gösterilen Instagram Reels, yeni güncelleme ile birlikte daha uzun videolar çekmenizi ve herhangi bir klibi kırpıp silmenize olanak tanıyacak.  Bu özelliklerin yakın zamanda tüm kullanıcılara ulaşmasını umut ediyoruz.

https://twitter.com/instagram/status/1308804958779707392?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1308804958779707392%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fpocketnow.com%2Finstagram-reels-update-brings-longer-videos-new-edit-features

Yukarıda da gördüğünüz gibi şirketin Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşım, Instagram Reels‘in artık  30 saniyeye kadar video kaydedebileceğini ortaya koyuyor. Yani eskiden 15 saniye çekmiş olduğunuz videoların süresi, artık 30 saniyeye kadar uzayacak. Buna ek olarak herhangi bir klibi kırpmanız ve silmeniz için de ek bir seçenek sunulacak.

Son zamanlarda Instagram, Reels‘in üzerine bir hayli düşmeye başladı. Hatta bazı beta üyelerinin raporlarına göre şirket, Reels uygulaması için büyük bir tasarım değişikliğine gidecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu