AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Watch 7 Serisi Göründü! Tek Tip Tasarım

Apple Watch 7 serisi tek bir tasarım tipi ile ilk kez görüntülendi. Akıllı saat devi Apple bu yıl da liderliği kimseye kaptırmayacak.

Katlanabilir iPhone modelleri üzerinde çalışmaya devam eden Apple‘dan yeni akıllı saatler geliyor. Geçtiğimiz haftalar da iPad Pro tabletini ön siparişlere sunan şirket şık tasarımı karşımıza çıkarmıştı. Milyonlarca adet satması beklenen tablet modeli ön siparişler almaya devam ederken şirket diğer alanlara da yönelmeye devam ediyor. Yakında iPhone 13 serisini karşımıza çıkaracak olan şirket buna ek olarak bugün de yeni akıllı saat serisi ile haberlerimize konu oldu. Apple Watch 7 serisi tek tip tasarım ile karşımıza çıktı.

Daha önce yaptığımız haberler de 2020 yılında satılan akıllı saatlerin yüzde 40’ını Apple Watch’ların oluşturduğundan söz etmiştik. Geri kalan yüzde 60’lık kısım ise Samsung ve OnePlus gibi diğer üreticilere aitti. 2020 yılında en çok satan akıllı saat serisine sahip olan şirket, serinin yeni üyelerini tanıttı.

"<yoastmark

Apple Watch 7 Serisi Geliyor

Akıllı saatleri arasına yeni serisini dahil edecek olan akıllı telefon üreticisi yine milyonları hedef alacak. Yeni MacBook modellerini önümüzdeki yıl karşımıza çıkaracak olan şirketin yeni akıllı saatleri göründü. 7 serisi olarak karşımıza çıkacak olan saatler dikdörtgen kadran ile karşımıza çıkacak. Yeni nesil saatleri düz bir tasarım ile karşımıza çıkaracak olan şirket, kavisli çerçeveleri de terk etme kararı aldı. Yeşil renk seçeneğine de sahip olacak olan saatler bu yıl içerisinde raflardaki yerini alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu