Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixel

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Kamera Özellikleri Açıklandı!

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modellerinin merak edilen kamera özellikleri netlik kazandı. Pixel 7 serisinin ana kamerasında Samsung sensör olacak.

Google, mayıs ayında gerçekleştirdiği Google I/O etkinliğinde Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modellerinin tasarım hatlarını herkese gösterdi. Pixel 6 serine kıyasla elden geçirilen bir kamera dizaynı ile karşı karşıya kaldığımızı söyleyebiliriz.

Pixel serisi modeller her dair kamera özellikleriyle öne çıkmayı başardı. Google’ın bu başarında sensörden ziyade geliştirilen kamera yazılımının etkisi daha büyük. Benzer bir kamera performansını Pixel 7 serisinde de göreceğimiz kesin. Gelelim Pixel 7 serisinin sızdırılan kamera özelliklerine. Yeni bir rapora göre Pixel 7’de iki, Pixel 7 Pro’da ise üç arka kamera göreceğiz. Benzer kamera sayısı önceki nesilde karşımıza çıktı.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Kamera Özellikleri

Pixel 7’de 50 megapiksel çözünürlüğünde Samsung GN1 sensör yer alacak. Buna 12.3 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX381 sensörlü ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Pixel 7 Pro’da bu iki kameraya ek olarak bir de 48 megapiksel çözünürlüğünde Samsung GM1 sensörlü telefoto kamera yer alacak.

Öte yandan telefonların ikisinde de aynı ön kameralar kullanılacak. Kaynağa göre her iki üst segment telefonda 10.8 megapiksel Samsung sensör yer alacak.

Google kısa süre önce Pixel 7 ve 7 Pro’nun yeni nesil Tensor işlemciye sahip olacağını onayladı. Arka bölümde çift tonlu bir tasarıma sahip olacak telefonlar kutudan Android 13 sürümüyle çıkan ilk telefonlar olacak. Telefonların eylül ya da ekim ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu